AcasăNewsConsulul onorific al Australiei la Bucuresti, executat silit la MICA PUBLICITATE!

Consulul onorific al Australiei la Bucuresti, executat silit la MICA PUBLICITATE!

Consulul onorific al Australiei in Romania, George Prelea, ramane fara un complex rezidential din Tunari, acesta fiindu-i scos la licitatie de catre creditori.

Afaceristul George Prelea, consul onorific al Australiei, alaturi de Helena Studdert, ambasador al Australiei in Romania, cu sediul la Belgrad
Administratorul judiciar scoate la licitatie casele lui Prelea

Desi niciodata n-a vrut sa recunoasca faptul ca a ajuns la sapa de lemn si ca afacerile derulate in Romania au fost falimentare, consulul Australiei George Prelea a ajuns in situatia de a-si vedea averea scoasa la licitatie. Ieri, intr-un ziar national, a aparut un anunt conform caruia bunurile firmei South Pacific Group Melbourne Residence SRL sunt vandute la licitatie publica, din cauza datoriilor. Este vorba despre 70 de apartamente situate in complexul rezidential de pe str. 1 Decembrie 1918, nr. 110, scoase la mezat de catre AA Total Insolvency IPURL, lichidator judiciar al firmei lui Prelea.

N-a platit nici WC-urile

„National” a dezvaluit inca de anul trecut ca „afacerile de succes” mult trambitate prin presa de specialitate de catre reprezentantii South Pacific sunt, de fapt, falimentare. Consulul onorific al Australiei in Romania a fost chemat in instanta de creditori: banci, furnizori, prestatori de servicii, inclusiv de o firma care i-au oferit milionarului toalete ecologice si care nu si-au primit banii pentru serviciile oferite.

author avatar
Narcis Voica
1.246 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger