AcasăNewsConsulul Australiei, George Prelea, in faliment

Consulul Australiei, George Prelea, in faliment

George Prelea, consulul onorific al Australiei in Romania, despre care „National” a dezvaluit ca este vanat de creditori, a bagat in faliment firma South Pacific Brisbane Residence.

Patronul societatii South Pacific Brisbane Residence SRL este consul onorific al Australiei in Romania

Desi neaga ca ar avea probleme financiare si incearca sa lase impresia ca firmele sale din grupul South Pacific o duc din ce in ce mai bine, consulul onorific al Australiei in Romania a mai falimentat o companie.

Instanta a dispus ca firma dirijata George Prelea sa intre in procedura de faliment

Este vorba de South Pacific Brisbane Residence SRL, inregistrata la Registrul Comertului pe 24 noiembrie 2005, care avea ca obiect de activitate constructia de cladiri. George Prelea si Andrew, fiul consulului, au deschis procedura de faliment luna trecuta, iar instanta a admis cererea inca de la primul termen. „Dispune intrarea in faliment prin procedura simplificata a debitorului, (…) stabileste termenul limita pentru inregistrarea cererii de admitere a creantelor asupra averii debitorului data de 29 noiembrie si numeste lichidator judiciar provizoiu General Group Expert SPRL”, a mentionat instanta.

Are probleme pana si cu WC-urile!

O alta firma dirijata de discretii milionari, South Pacific Constructii,  a fost chemata in instanta de mai multe companii, printre care si Banca Comerciala Romana si SC Toalete Ecologice  SRL, o societate care ofera spre inchiriere haznale din plastic. Dupa ce au analizat plangerile partilor vatamate, magistratii au dispus ca Prelea sr. si Prelea jr. sa-si achite datoriile fata de creditori.

author avatar
Narcis Voica
855 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger