AcasăNewsConsultari mimate fara talent la Cotroceni

Consultari mimate fara talent la Cotroceni

Daca USL si ARD pescuiau mai multe partide de caciula, salile de la Cotroceni n-ar mai fi cuprins puzderia de lideri

Negociata pe sest la malul Dambovitei si binecuvantata ulterior de partenerii nostri euro-atlantici, desemnarea lui Victor Ponta pentru un nou mandat de premier s-a redus la o simpla formalitate.

Traian Basescu, obligat sa inghita, in postul Craciunului, ditamai ”porcul”

Venit, auzit, plecat. La atat s-au redus consultarile de ieri de la Cotroceni, finalizate, dupa mai putin de o jumatate de ora, cu oficializarea desemnarii lui Ponta drept noul prim-ministru.  Nici vorba de consultari reale, inutile ce-i drept dupa scorul obtinut de USL in alegeri.

Daca USL si ARD pescuiau mai multe partide de caciula, salile de la Cotroceni n-ar mai fi cuprins puzderia de lideri

Regia finala a fost stricata doar de Crin Antonescu, cel care, ofilit de invitatia lansata en gros de Traian Basescu tuturor liderilor formatiunilor parlamentare, a refuzat sa participe si l-a trimis in locul sau pe Eduard Hellvig. ”Mi se parea ca propunerea (Ponta premier – n.r.) avea mai mare greutate daca era facuta de presedintele PNL, dvs. sunteti un delegat autorizat de PNL…”, a tinut Basescu sa sublinieze calitatea de inlocuitor al lui Hellvig. Tot peste picior au mai fost luati pedelistii si PPDD-istii lui Dan Diaconescu. ”Daca n-aveti propunere (de premier – n.r.), n-am ce sa va fac”, i-a ironizat Basescu pe Vasile Blaga si democratii lui, ajunsi de aceasta data doar prin redistribuiri in Parlament. Ajuns la grupul PPDD, Traian Basescu a aflat ca acestia asteapta urmatoarele alegeri pentru a propune un premier. ”Domnule Diaconescu, nu descuraja”, a venit imediat raspunsul, insotit de un hohot de ras.

Alesii sa nu doarma linistiti, DNA vegheaza in continuare

Iar daca tot a fost obligat sa-l ”inghita” pe premierul Ponta, Basescu s-a razbunat amintindu-le parlamentarilor ca trebuie sa-si dea colegii pe mainile procurorilor. ”Ma ingrijoreaza ca avem restante in Parlament, s-ar putea sa revina ingrijorarea ca Parlamentul se opune anchetarii unor politicieni. Acest lucru sa-l aveti in atentie ca o prioritate zero pentru ca depinde foarte mult abordarea politica in chestiunea Schengen”, a avertizat presedintele, anuntand si ca o misiune a CE se va deplasa in Romania, incepand cu 11 ianuarie, pentru a face ultimele verificari legate de raportul MCV.

author avatar
Simona Badulescu
160 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger