AcasăNewsConstructorii de autostrazi platiti inainte, ca la curve!

Constructorii de autostrazi platiti inainte, ca la curve!

Nimic nu pare sa le iasa tehnocratilor, cel putin in ceea ce priveste „disperarea” de a inaugura si ei, cat mai stau la guvernare, barem un kilometru de autostrada.

Asta desi sefii de la CNADNR au fost impinsi de la spate, in incercarea de a impulsiona ritmul lucrarilor, sa-i plateasca pe constructori inainte sa se apuce de treaba. Si acum Sorin Buse, actualul ministru al Transorturilor a ajuns deja sa se planga ca a ramas si cu banii luati, dar si fara urma de muncitor pe santierele unde contractantii si-au luat banii inainte.

Tot la DNA?

Iar cel mai recent caz este cel al portiunii de autostrada Suplacu de Barcau– Bors, unde stadiul de executie pe acest contract este in continuare „zero barat”. Asta desi, baieti buni, cei de la CNADNR le-au platit inainte, sume consistente, spaniolilor alesi sa construiasca o portiune de 60 de kilometri din utopica „Autostrada Transilvania”. Asa ca Buse a inceput acum sa se vaite ca, daca spaniolii nu se apuca de treaba, ii va mai ruga odata si pe urma va rezilia contractul. Dupa care ii va „turna” la DNA, bineinteles. Care o fi insa planul pentru recuperarea banilor achitati inainte, nici ministrul nu stie!

author avatar
Toni Matei
449 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger