AcasăNewsConstantin Toma nu mai e presedinte al Omniasig!

Constantin Toma nu mai e presedinte al Omniasig!

Dezvaluirile incendiare pe care „National” le-a facut in legatura cu matrapazlacurile  lui Constantin Toma, presedintele Omniasig, nu au ramas fara ecou.

Surse din piata asigurarilor sustin ca acesta si-a dat demisia din functia pe care o detinea. Deloc surprinzator, conducerea Vienna Insurance Group nu a avut nimic de obiectat si a acceptat demisia lui Toma.

Potrivit acelorasi surse, incepand cu data de 1 iulie 2011, conducerea Omniasig va fi asigurata, pana la numirea unui nou presedinte (cel mai probabil un expat), de catre Constantin Marica, vicepresedinte al companiei de asigurari.

 

author avatar
National
3.777 afisari

8 COMENTARII

  1. a intrebat cineva ce grila de salarizare exista in acceasta societate
    niste salarii de rahat

  2. Bine i-au facut hotomanului care dupa ce avazut ca Omniasig s-a dezvoltat a inceput operatiunea de capusare a societatii de asigurari.Afara cu tine, lichea!

    • pai „hotomanul” asta a infiintat compania in ’95 si doar nu facut ceva fara stiinta VIG;faptul ca s-au scris mizerii despre viata personala sigur nu ar fi determinat decizia sa,
      nu cred ca a demisionat datorita unor prostii care nu intereseaza pe nimeni, nr amante, copii naturali etc
      mai degraba cred ca a fost o decizie pur economica fara vreo legatura cu ce s-a scris in presa

  3. daca nu iti place salariu nu te angaja sau daca esti angajat da-ti demisia de asta ai dreptu de a alege

  4. in timp ce noi prostii (2000 de service)participam invitati fiind de diferite conduceri,ale OMNIASIG,ALLIANZ,ASTRA,etc, care ne rugau sa acceptam diferite platforme, datorita crizei,a scaderilor de asigurati,venituri,etc,in realitate banii munciti cu greu de noi se scurg in alta parte…in buzunarele pesedintilor,actionarilor,al conducerii CSA.deci fratilor trezitiva,bani au fost,sunt si vor fi,de noi depinde daca acceptam aceste conventii mizerabile…banii intotdeauna ajung unde trebuie….la varf.haideti sa ne tinem de cuvant si sa incetam acceptatrea acestor conventii mizerabile care ne au dus(pe unii) si ne vor duce (pe altii) in pragul falimentului.cu toti avem zeci,sute,mii de clienti,de ce sa lucram dupa cum vor unii si altii,o conventie presupune negocierea si nu impunerea de tarife asa cum se procedeaza in prezent si nimeni NU SE SESIZEAZA.cand veti intra in faliment si va veti pierde afacerea si toate bunurile ipotecate la banca va fi prea tarziu.treziti va,strangeti randurile,intrati in normalitate…am pacalit,inselat,mintit, destul asiguratul cu aceste conventii,piese de proasta calitate,fara garantie,etc.e momentul sa respectam acest client fara de care nu am exista!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger