AcasăNewsConstantin Buzoianu a dat Parlamentul in judecata pentru leafa de 50.000 de...

Constantin Buzoianu a dat Parlamentul in judecata pentru leafa de 50.000 de euro de la CSA

Constantin Buzoianu s-a suparat pe Parlament, fiindca l-a lasat fara bani de buzunar

Constantin Buzoianu tanjeste dupa salariul pe care-l incasa de la CSA. Suparat pe sat, el a dat in judecata Parlamentul Romaniei si spera sa fie repus in functia pentru care primea lunar 50.000 de euro.

Constantin Buzoianu

Zece autoturisme Dacia Logan, un apartament modest, 225.000 de paini sau jumatate de milion de gume de mestecat isi putea cumpara lunar Constantin Buzoianu, fostul sef al Comisiei pentru Supravegherea Asigurarilor, din salariul de 50.000 de euro pe care l-a incasat pana in ziua revocarii.

Cei 222 de parlamentari care au votat pentru revocarea lui Buzoianu ar putea fi citati in procesul de la Curtea de Apel Bucuresti

Zburat din functie dupa ce „National” a dezvaluit ca fiul sau facea afaceri cu Omniasig, fostul militian de la Constanta a decis sa-si incerce norocul prin tribunale. Ramas fara influenta pe care o avea la CSA si fara leafa astronomica, Constantin Buzoianu se agata de orice, precum omul care se ineaca, de un pai. Intr-o ultima zvacnire, Buzoianu a intentat la Curtea de Apel Bucuresti un proces impotriva Parlamentului Romaniei, solicitand anularea deciziei de revocare din functie. Primul termen va avea loc chiar maine si sala de judecata ar putea deveni neincapatoare, daca Buzoianu ii va chema la bara pe toti cei 222 de parlamentari care au votat in plen pentru revocarea sa.

author avatar
Narcis Voica
594 afisari

1 COMENTARIU

  1. Daca stia doar tabla inmultirii, nu si pe cea a impartirii… Sau serviciile au hotarat sa-l treaca in rezerva si au avansat pe altul in grad si functie…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger