AcasăNewsConstanta: Accident cu trei victime. A fost nevoie de interventia descarcerarii!

Constanta: Accident cu trei victime. A fost nevoie de interventia descarcerarii!

Trei oameni au fost dusi de urgenta la spital, in Constanta, dupa ce masinile in care se aflau au fost implicate intr-un grav accident produs pe raza localitatii Mihail Kogalniceanu.

Cele trei persoane ranite – soferul considerat responsabil pentru producerea coliziunii si alte doua femei aflate in autoturismul lovit – au primit primele ingrijiri de la medicii de pe ambulantele care au fost solicitate sa intervina la locul impactului, inainte de a fi transportate la spital, la Constanta.

Interventia salvatorilor a fost una dificila in cazul soferului uneia dintre autovehiculele care au intrat in coliziune, barbatul ramanand prins intre fiarele contorsionate, conform reporterntv.ro. Abia dupa ce specialistii de la serviciul de descarcerare l-au eliberat din carcasa autoturismului, omul a putut fi transportat la spital. Starea lui este grava, fiind suspect de fractura de coloana vertebrala.

La locul accidentului au ajuns si politistii care au facut masuratori si au stat de vorba cu martorii, pentru a stabili in ce conditii s-a produs impactul rutier.

Sursa foto: monitorulexpres.ro

158 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger