AcasăNewsConstanţa a ieșit din carantină. Regulile în starea de alertă, încălcate din...

Constanţa a ieșit din carantină. Regulile în starea de alertă, încălcate din prima zi: înmormântare cu peste 100 de oameni! (FOTO)

ambulantaConstanţa, abia ieşită din carantină, oferă imagini uluitoare în starea de alertă: înmormântare cu peste 100 de oameni

Municipiul Constanţa a ieşit din carantină chiar pe data de 1 ianuarie, iar unii oameni au început deja să încalce regulile care au rămas în starea de alertă.

Peste 100 de persoane au participat la o înmormântare în oraşul de la malul mării. Nicio persoană de la aceste funeralii nu a purtat masca de protecţie şi nici nu a respectat distanţarea fizică.

S-au dat amenzi de 7000 de lei

În imaginile arătate de cei de la NTV, se vede foarte clar nerespectarea regulilor au fost postate pe reţelele sociale.

funeralii
Înmormântarea de la Constanţa

În cele din urmă, imaginile au ajuns şi pe mâna poliţiei, care a anunţat că au fost aplicate 15 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 7.000 de lei.

Înmormântare cu peste 100 de persoane, cu lautari si fara masuri de protectie. Chiar în acest moment, în cartierul Km 5 din Constanţa are loc o înmormantare la care participă peste 100 de persoane.

A fost amenajat şi un cort şi au fost chemaţi şi lăutari. Nu se respectă distanţarea şi foarte puţini sunt cei care poartă masca de protecţie”, a scris Reporter NTV pe Facebook.

Constanța a ieșit din carantină după 42 de zile

Municipiul Constanţa a ieşit din carantină vineri seara, de la ora 20:00, în oraș revenindu-se la restricţiile specifice stării de alertă, a informat Instituţia Prefectului.

Astfel, locuitorii din Constanţa, precum şi persoanele aflate în tranzit, nu vor mai fi nevoiţi să completeze declaraţii pe proprie răspundere pentru deplasarea în intervalul orar 5:00 – 23:00. Rămân, însă, valabile restricțiile de circulație pe timpul nopții.

Ieşirea din carantină, care fusese impusă din data de 2o noiembrie, înseamnă şi ridicarea restricţiilor impuse pentru centrele comerciale.

Astfel, începând cu 2 ianuarie, ele funcţionează şi în zilele de weekend şi sărbători legale. Programul de funcţionare se va încheia, cel mai târziu, la ora 21:00.

author avatar
Andrei Ștefan
134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger