AcasăNewsConstanta: A incercat sa se sinucida, dar a esuat! Declaratiile TERIFIANTE! Medicilor...

Constanta: A incercat sa se sinucida, dar a esuat! Declaratiile TERIFIANTE! Medicilor le-a inghetat sangele in vene!

Un barbat din localitatea Lumina, judetul Constanta, a facut o declaratie terifianta, care i-a inmarmurit pe medici, dupa o tentativa de sinucidere esuata.

Marturisirea socanta a unui barbat care nu a reusit sa-si puna capat zilelor asa cum a intentionat, le-a inghetat sangele in vene doctorilor, Mai grav este ca dupa verificari s-a constatat ca barbatul nu a exagerat deloc.

Dupa ce a fost tratat de medici, constanteanul,  Gheorghe Dragusin, in varsta de 49 de ani, certat cu viata le-a marturisit „halatelor albe” si care este motivul pentru care a vrut sa faca gestul disperat. Acesta a marturisit ca in apartamentul in care locuia se afla trupul decapitat al iubitei lui, pe care a ucis-o chiar el. Insa povestea ingrozitoare nu se termina aici, individul declarandu-le doctorilor ca i-a taiat si bratele femeii, dupa care i-a scos organele interne si i le-a gabat intr-un borcan de muraturi.

Politistii care au mers la domiciliul celor doi au confirmat terifianta crima.

Potrivit anchetatorilor, femeia, Milica Hreasca, de 53 de ani a fost gasita transata, era decapitata, bratele i-au fost taiate, pieptul despicat si organele scoase, toate partile fiindu-i apoi puse intr-un bidon. Oamenii legii au ramas ingroziti de ceea ce au gasit la locul crimei, trupul fiind gasit in pat intr-o balta de sange.

Din declaratiile vecinilor se pare ca relatiile dintre cei doi au fost mereu incordate, niciunul dintre ei nu avea loc de munca, mergand cu ziua pe la oamenii din localitate, iar banii castigati ii dadeau pe bautura. „Dupa ce bea de cadea sub masa, o lua pe femeie la bataie, o alunga de acasa. De cate ori nu a plecat prin sat, de teama lui!”, a povestit o vecina, potrivit cugetliber.ro.

In ianuarie 2011, barbatul a mai avut o pornire violenta, batand-o in asa hal pe femeie de a bagat-o in spital. Atunci pe numele lui Gheorghe a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala grava. Insa femeia si-a retras atunci plangerea asa ca ancheta a fost oprita.

Victima are doi copii dintr-o alta relatie.

author avatar
Alina Costache
695 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger