AcasăNewsConsiliul de Integritate a decis excluderea lui Mircea Geoana din PSD

Consiliul de Integritate a decis excluderea lui Mircea Geoana din PSD

Mircea Geoana

CNAIM a decis, duminica, cu 43 de voturi „pentru”, 5 „impotriva” si doua abtineri, excluderea lui Mircea Geoana din PSD.

Mircea Geoana

In momentul in care Mircea Geoana a ajuns la sediul PSD si a tinut o scurta declaratie de presa inainte de a intra in sedinta CNAIM, un membru al Comisiei a iesit din sediu si a anuntat ca s-a decis excluderea lui Geoana din PSD.

Membrul Comisiei s-a recomandat Mariana Negoita si s-a declarat revoltata de faptul ca decizia s-a luat fara ca Geoana sa fie audiat. Ea a spus ca s-au inregistrat 43 de voturi „pentru”, 5 impotriva” si doua abtineri.

„Este regretabil ceea ce s-a intamplat. Sunt consternat de modul in care a fost luata aceasta decizie, dar in acelasi timp fac apel la calm”, a mentionat Mircea Geoana.

Mircea Geoana: „S-a procedat intr-o maniera stalinista”. Vezi si alte declaratii!

Aceasta decizie adoptata de Comisia Nationala de Arbitraj si Integritate Morala a PSD va fi inaintata Comitetului Executiv al partidului, for ce va decide excluderea lui Mircea Geoana din partid.

author avatar
Ciprian Purice
201 afisari

2 COMENTARII

  1. astia sunt tinerii din politica romaneasca? sova, ponta, banicioiu? parca vad echipa de fotbal a romaniei. „viitor de aur tara noastra N-are”

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger