AcasăNewsConsecinta SOCIAL MEDIA. Pericolul care le paste pe vedetele avide de publicitate

Consecinta SOCIAL MEDIA. Pericolul care le paste pe vedetele avide de publicitate

Toata planeta vuieste. Cea mai cunoscuta progenitura a flagelului social-media, starleta americana Kim Kardashian (35 de ani), a trait clipe de cosmar in urma cu cateva zile, in capitala Frantei, fiind umilita si jefuita.

În timp ce Kim implora pentru viaţă, bodyguardul ei se distra într-un club de noapte din Paris împreună cu surorile lui Kardashian

Celebra socialite (termen nascut o data cu aparitia lui Kim) a fost deposedata de bunuri in valoare de 12 milioane de dolari, asta dupa ce initial a fost incatusata si azvarlita intr-o cada din apartamentul ei din Paris. Potrivit TMZ, Kardashian s-a temut ca va fi si violata, insa se vede treaba ca raufacatorii, cinci la numar, au dat dovada de gusturi fine.

Bodyguardul Pascal, in club cu fetele

Expertii in securitate cred ca o mare parte din vina, pentru cele intamplate, apartine vedetei. Mai ales dupa ce s-a aflat ca, in timp ce Kardashian se ruga de banditi sa nu fie ucisa, bodyguardul personal al acesteia (Pascal Duvier) petrecea in club. Tabloidul britanic Daily Mail scrie ca garda de corp se afla impreuna cu surorile lui Kim (Kourtney Kardashian si Kendall Jenner) in clubul de noapte L’Arc Paris.

Toata planeta avea cunostinte de ce face Kim, nu doar talharii

Mult mai interesanta, insa, pare a fi teza potrivit careia ceea ce s-a intamplat cu faimoasa Kim Kardashian reprezinta consecinta expunerii fara perdea pe retelele de socializare (Twitter, Instagram si/ sau Snapchat), cu fotografii si filmulete postate in nestire, oricand si oricum. Mai mult, faptul ca vedeta indica de aproape fiecare data locul in care se afla a ajutat infractorii sa o localizeze. De altfel, se crede ca banda a profitat de obsesia bolnava a lui Kim de a-si expune corpul si existenta pe retelele de socializare, dar si pentru a tine evidenta deplasarilor si prezentelor sale.

„Va rog, nu ma ucideti, am copii!”

Talharii au patruns in apartamentul cuplului Kardashian – West din Paris, banditii fiind toti imbracati in uniforme de politisti. Kim sustine ca talharii i-a pus un pistol la tampla, in timp ce ea implora: „Va rog, nu ma ucideti, am copii!”. Hotii au incatusat-o pe starleta, i-au acoperit gura (cea plina cu aur) cu banda adeziva si au impins-o in cada de baie, dupa care au rascolit intreg apartamentul. Printre bunurile furate s-au numarat doua telefoane scumpe, inelul de logodna cu diamante, estimat la circa 4,5 milioane de dolari, alte cateva bijuterii, plus numerar.

Puternic afectata de incident

Kim Kardashian a parasit luni capitala franceza, in mare graba, cu un avion privat care a decolat de pe Aeroportul Le Bourget. Un purtator de cuvant al vedetei de peste Ocean a declarat ca aceasta a fost „puternic afectata de incident, dar este bine din punct de vedere fizic”. Sotul Kanye West si-a intrerupt brusc un concert sustinut in Queens, New York, anuntand ca are o „urgenta de familie”. De altfel, rapper-ul si-a asteptat nevasta la sosirea din Europa, acolo unde Kim participase la Paris Fashion Week.

Banditii ar proveni din Europa de Est

Politia franceza suspecteaza ca cei cinci banditi care au jefuit vedeta cu fundul mare sunt originari din Europa de Est (n-ar fi exclus sa aflam ca sunt romani!), iar surse provenite din randul anchetatorilor sustin ca hotii ar fi avut ajutor de interior, din randul staff-ului starletei. Este drept ca s-a lansat si ipoteza conform careia jaful de la Paris ar fi de fapt o facatura de presa, menita sa-i creasca si mult publicitatea lui Kim sau, de ce nu, o manevra cu asigurarile.

Au venit pe biciclete

Potrivit informatiilor aparute in presa franceza, Kim dormea in momentul in care hotii au patruns in apartamentul ei de lux, situat in Arondismentul 8 al Parisului. Initial, banditii l-au imobilizat pe portarul cladirii, l-au incatusat si l-au bagat intr-un dulap. Spargatorii au fortat apoi usa apartamentului lui Kim. Hotii purtau cagule si uniforme de politisti. Se crede ca acestia au parasit locatia pe biciclete de inchiriat.

Vedetele autohtone isi fac numarul pe Facebook si Instagram

Adevarul este ca o sumedenie de vedete si pseudovedete autohtone procedeaza precum idolatrizata Kim Kardashian. E drept, la un nivel inferior, ca nici n-au stil!, dar se comporta asijderea. De pilda, recent, cantareata Delia Matache a postat pe Facebook un filmulet cu apartamentul ei de peste 1 milion de euro din Capitala, fara sa-i pese ca ar putea fi jefuita. In 2013, Madalin Ionescu (Wowbiz) si iscusita lui nevasta, Cristina Siscanu, au fost pradati de hoti, asta dupa ce talharii au vazut pe Facebook unde se afla proprietarii. Tot in urma cu vreo trei ani, Mihaela Radulescu era protagonista unui scandal monstru, pornit pe Facebook, sub acuzatia de hartuire sexuala. Ea a acuzat fanul, nu invers, cum ne-am fi asteptat. Diva de la Monte Carlo recidiveaza acum, cu o campanie pe Instagram (#musafirlamihaelaacasa), postand poze din locuinta personala, abia achizitionata.

author avatar
Mihai Koblenko
907 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger