AcasăConnect-R: „Am fost indragostit de ea de cand eram mic”

Connect-R: „Am fost indragostit de ea de cand eram mic”

Nimeni nu se astepta la asemenea marturisiri din partea lui Connect-R.  Chiar daca vrea sa para un baiat rau si un cuceritor, toate fetele o sa rada cand vor auzi ca vedeta era un mare fan al unei cantarete din Romania.

Acum este cunoscut in toata tara si toata lumea se inghesuie sa il vada in concert. In plus, este casatorit si in curand va deveni tatic, dar nimeni nu si-a inchipuit vreodata pe cine admira el cand era doar un pusti. Si nu numai ca era mare fan, Connect-R chiar era indragostit de Anca Turcasiu, dupa chum chiar el a demonstrat. Connect-R este jurat in emisiunea „Next Star” si a avut parte de o surpiza de proportii in editia de joi seara.

Un concurent a uimit audienta cand a inceput sa-l imite pe artist atunci cand era mic. Rolul profesoarei a fost jucat chiar de Anca Turcasiu. La finalul prestatiei, juratul de la „Next Star” nu s-a putut abtine si a facut o declaratie uluitoare, care a emotionat-o chiar si pe Anca Turcasiu: „Nu stiu cum sa ma bucur mai mult. Eu am fost indragostit de Anca Turcasiu atunci cand eram mic si ma bucur enorm sa o aud cantandu-mi melodia.”

author avatar
Andra Nesu