AcasăNewsCongres PSD: A fost aleasa conducerea partidului

Congres PSD: A fost aleasa conducerea partidului

Social-democratii si-au ales astazi noua conducere in cadrul celei de-a doua zile a Congresului PSD. Atat presedintele, cat si vicepresedintele au fost alesi prin vot electronic, la care au participat 5.000 de delegati ai formatiunii.

Cei cinci vicepresedinti femei sunt: Ecaterina Andronescu, Corina Cretu, Rovana Plumb, Olguta Vasilescu si Gabriela Firea.

Pentru functiile de vicepresedinti regionali au fost alesi: Gheorghe Nichita, Marian Oprisan,  Mircea Cosma, Paul Stanescu, Ion Mocioalca, Ioan Rus, Mircea Dusa si Robert Negoita.

Functiile de vicepredinte la nivel national au fost ocupate de:  Nicolae Banicioiu, Marian Vanghelie, Titus Corlatean, Nica Dan, Eugen Bajenariu, Constantin Nita, Dan Sova si Ion Calinoiu.

Victor Ponta a fost reales in functia de presedinte al partidului, iar Liviu Dragnea este presedintele executiv. Ion Iliescu a fost desemnat seful de onoare al PSD-ului.

Dupa ce a aflat rezultatele, Victor Ponta a facut cateva declaratii: „Imi doresc o echipa unita si performanta. Ne odihnim, sarbatorim, pansam orgoliile si supararea acolo unde exista si de luni suntem din nou la treaba, guvernam Romania, suntem cel mai puternic, mai modern, cel mai dornic si dispus la modernizare partid al Romaniei”.

author avatar
Anca Murgoci
150 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger