AcasăNewsCongres. Dragnea: O sustin si o voi vota pe Dancila!

Congres. Dragnea: O sustin si o voi vota pe Dancila!

La o zi, practic, de cand Organizatia PSD Bucuresti-Ilfov anuntase ca o sprijina pe Viorica Dancila pentru functia pe care o ocupa la aceasta ora Niculae Badalau, Liviu Dragnea a spus cu subiect si predicat ca o sustine pe social-democrata aflata in fruntea Guvernului cand vine vorba de functia de presedinte executiv.

„O sustin fara niciun fel de ezitare. O voi vota”, a punctat Dragnea, joi dupa-amiaza, de la Parlament, la scurta vreme dupa ce a mentionat ca sefa Guvernului l-a sunat pentru a-l anunta ca s-a decis sa candideze, fiind, la randul sau, sunata de „foarte multi colegi”.

Va amintim ca la postura de numar 2 in cadrul PSD aspira, din cate se stie pana la momentul de fata, si Ecaterina Andronescu, dar si Nicolae Banicioiu.

author avatar
Cristina Stefan
74 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cautam moderatori de anunturi. Cerem seriozitate.Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Trimiteti textul APLIC la adresa de email: elena.ioana43@yahoo.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger