AcasăNewsConflict între ginere şi soacră, la un nou nivel: femeia l-a otrăvit...

Conflict între ginere şi soacră, la un nou nivel: femeia l-a otrăvit cu mercur pe bărbat!

sursa foto: europafm.ro

O soacră de 83 de ani, din judeţul Ilfov, ar fi vrut să se răzbune pe ginere şi pe nepot, în urma unui conflict, şi i-ar fi otrăvit pe cei doi cu mercur.

Bărbatul a sunat la 112 şi a spus că, la cină, a observat într-o farfurie o substanță de culoare gri (posibil mercur) şi bănuieşte că ar fi fost pusă de soacra sa.

Intoxicați cu o substanță de culoare gri

Oamenii legii au observat, într-adevăr, ceva ciudat în mâncarea familie.

La data de 15 decembrie a.c., în jurul orei 21:49, polițiștii orașului Bragadiru au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat de 48 de ani, că atat el cât și fiul său, în vârstă de 18 ani, ar fi fost intoxicați cu o substanță de culoare gri, găsită în mâncare.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că a existat un conflict intrafamilial, iar o femeie în vârstă de 83 de ani ar fi distrus un bun din locuință.

Cu privire la aspectele sesizate de barbatul de 48 de ani, polițiștii criminaliștii au ridicat substanța de culoare gri, atât din mâncare, cât și dintr-un ambalaj din plastic, în vederea efectuării unei expertize și determinării compoziției acesteia„, transmite Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov.

Şi bărbaţii, şi soacra – transportaţi la spital

Soacra de 83 ani a fost transportată la un spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, față de aceasta fiind emis un ordin de protecție provizoriu.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bragadiru, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și distrugere, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

author avatar
Andrei Ștefan