AcasăNewsConflict armat in Militari: Agresorul care a impuscat trei persoane S-A PREDAT!

Conflict armat in Militari: Agresorul care a impuscat trei persoane S-A PREDAT!

Agresorul din Militari, care, sambata seara, a impuscat trei persoane, s-a predat la Sectia 20 de Politie din Capitala. Barbatul a venit la sectie cu taxiul.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, citate de realitatea.net, agresorul, care a tras cu un pistol cu bile in mai multe persoane, sambata seara, in fata unui supermarket din Militari, de pe Iuliu Maniu, se numeste Mihai Chirita, iar surorile lui se numesc Florentina (avocata) si Mariana Cristina, iar pe tatal lui il cheama Tomita Chirita.

Procurorii au inceput urmarirea penala si fata de agresorul din Militari, pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii si linistii publice, uz de arma neletala si vatamare corporala grava, iar acesta s-a predat de buna voie, duminica, la Sectia de Politie 20 din Bucuresti.

Conflictul a pornit, aseara, intr-un supermarket, dupa ce un barbat de 59 de ani, profesor universitar, le-a atras atentia mamei si surorii agresorului  sa stea la rand. In acel moment, una dintre ele a inceput sa se certe cu nora profesorului, o tanara de 23 de ani, aflata si ea in magazin. Sora pistolarului si-a cheamat fratele in ajutor, iar acesta a venit inarmat cu un pistol cu bile de cauciuc si a inceput sa traga.

Profesorul universitar a fost impuscat in abdomen si gat, nora lui in ochi, iar un alt barbat, care a incercat sa aplaneze conflictul, a fost impuscat in abdomen. Tanara de 23 de ani a ajuns in stare grava la Spitalul Universitar, dar, desi medicii au reusit sa-i salveze viata, nu au mai putut face nimic pentru ochiul ranit. Socrul fetei a fost si el operat si se afla in stare stabila. La fel si barbatul care a intervenit ca sa aplaneze conflictul.

Rudele atacatorului, care a fugit de la locul faptei, au fost audiate sambata noapte de politistii Capitalei, fiind apoi conduse la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti (CAB), intrucat una dintre surori este avocat. Agresorul a disparut la scurt timp dupa a ranit cele trei persoane, aceasta fiind cautat de sambata dupa-amiaza de catre politisti, si s-a predat abia duminica seara, potrivit realitatea.net.

author avatar
Alina Costache
384 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger