AcasăNewsConducerea PSD, in sedinta la Herculane. Decid azi daca se va face...

Conducerea PSD, in sedinta la Herculane. Decid azi daca se va face un miting

Mai-marii PSD si premierul Tudose sunt, la momentul de fata, la Baile Herculane.

Dragnea spunea, seara trecuta, ca a venit la aceasta reuniune sa dea, nu sa ceara sustinere

Au plecat din Capitala inca din cursul zilei trecute, pentru a participa la Comitetul Executiv, o sedinta cat se poate de importanta pentru PSD.

In care, printre altele, ar urma sa se analizeze masurile din programul de guvernare care au fost implementate pana la aceasta data, dar si sa se decida soarta unui eventual miting de sustinere a sefului PSD sau a Guvernului, idee vehiculata inca de zilele trecute, dupa ce s-a aflat ca primul om in Partidul Social Democrat a intrat in vizorul DNA in al treilea dosar. Daca pana acum dadea de inteles ca nu vrea sa auda de asa ceva, seara trecuta, ajuns la Herculane, Liviu Dragnea a dat un alt semnal. A pus accent pe nevoia unor discutii pe aceasta tema, si pe cea de „sens”. „De data asta n-o sa mai resping aceasta idee, dar daca hotarasc sa facem un miting, trebuie sa stabilim exact pentru ce il facem, sunt mai multe motive pe care le-am auzit, pentru care colegi de-ai mei doresc sa se faca un astfel de miting. Eu nu resping ideea, dar trebuie sa facem un miting care sa aiba sens”.

author avatar
Cristina Stefan
178 afisari

2 COMENTARII

  1. Nu o sa faca niciun miting e abureala. In primul rand ca se fac de cacao ca nu prea o sa vina nimeni sa sutina un infractor si o sa vada lumea ca nici macar aia 30% din populatie care au catadicsit sa mearga la vot si au dat cu stampila pentru ei in proportie de peste 40% nu mai dau o ceapa degerata pe ei. Imbecilitatea asta e o strategie tampita a chelului ala de stefanescu care crede ca sperie opozitia de valurile de asistati care ar iesi pe strada iar draknea care face pe baiatul bun si modest zice nu bai nu facem din asta si uite asa totul ramane un mister cred ei in care lumea va sta cu gura cascata asteptand cand taranusul va elibera hoardele imaginare pe strada!
    Apoi de unde sa ia bani de pancarte sa le dea la aia pe strada ca doar nu o sa le scrie asistatii care au dificultati cu sportu asta, de unde tata autobuze ca alea costa, motorina s-a scumpit. Pe strada saracu nu latra degeaba trebuie marcat cu 100 lei ca doar si ala de vina sa sape la vie cere 50 de mardei pe zi, trei mese, cafea, macheala si tigari!
    Hai bai lasati vrajeala asta cu mitingul asta ca nu tine!
    Vreti miting i-a mai incercati sa schimbati codul penal sa-i scapati de parnaie pe hotii din PSD ca atunci iese milionul instantaneu pe starad dar nu sa va susina ci sa va dea jos!

  2. RO dupa 27 de ani de ANARHIE (zisa tranzitie ori democratie orginala sau damboviteana) a revenit in evul mediu .Dupa „Rezolutia” adoptata pe data de 17.11.2017 de catre PSD la Herculane ,ACEASTA GRUPARE INFRACTIONALA DE CRIMA ORGANIZATA (dovedita cu probe si argumente) impreuna cu alta organizatie criminala ALDE trebuie scoase in afara legii iar infractorii de crima organizata din aceste structuri pedepsiti conform legilor in vigoare.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger