AcasăNewsConducerea PDL, in frunte cu Emil Boc, si-a dat demisia

Conducerea PDL, in frunte cu Emil Boc, si-a dat demisia

Liderul PDL, Emil Boc, si intreg Biroul Permanent al partidului si-au dat, joi, demisia, ca urmare a rezultatelor obtinute in cadrul alegerilor locale din 10 iunie. Decizia a fost anuntata la finalul sedintei Colegiului Director al formatiunii de catre presedintele democrat-liberalilor, care a precizat ca nu va mai candida pentru un nou mandat.

„Presedintele PDL impreuna cu intreg Biroul si-au prezentat demisia. Asta inseamna ca in perioada urmatoare partidul va avea doar o structura de conducere interimara, pana la alegerea unei noi conduceri. Presedintele si BPN-ul isi asuma raspunderea politica pentru rezultatele pe care le-am obtinut la alegerile locale”, a declarat Emil Boc in cursul acestei seri.

Acesta din urma a sustinut ca in acest fel se deschide calea pentru organizarea structurii care sa valideze noile organe de conducere ale partidului, urmand ca toate detaliile sa fie stabilite intr-o sedinta viitoare a Colegiului Director, cel mai probabil duminica.

„Nu mai candidez pentru un nou mandat la presedintia PDL. Ma voi ocupa in primul rand de primaria orasului Cluj Napoca”, a mai spus Emil Boc.

author avatar
Cristina Stefan
133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger