AcasăNewsCondiţiile în care şoferii români vor merge direct la închisoare. Suntem ţara...

Condiţiile în care şoferii români vor merge direct la închisoare. Suntem ţara cu cele mai grave accidente rutiere

Condiţiile în care şoferii români vor merge direct la închisoare. Suntem ţara cu cele mai grave accidente rutiere

Numărul mare de accidente arată că legea este prea blândă în România. Un senator anunță un proiect de urgență prin care toţi şoferii beţi sau drogaţi care ucid oameni să ajungă după gratii indiferent de circumstanțe.

Statisticile arată că pe şoselele noastre se produc cele mai multe accidente grave din Europa.

Şoferii băuţi şi cei fără permis, direct la închisoare

Aşadar, șoferii care conduc băuți și provoacă accidente mortale ar putea fi trimiși direct la închisoare, fiind valabil și pentru persoanele care se urcă la volan fără a avea permis auto.

Scopul autorităților este acela de a reduce numărul accidentelor provocate de persoanele care conduc sub influența băuturilor alcoolice, sancțiunile urmând să fie din ce în ce mai aspre, una dintre acestea fiind chiar închisoarea.

Cod Penal mai aspru

În medie, în fiecare zi a anului trecut s-au produs 13 accidente rutiere grave în care și-au pierdut viața cinci persoane şi au fost rănite grav zece.

Un senator spune că are susţinerea politică pentru a aduce modificări Codului Penal astfel încât şoferul care cumulează mai multe infracţiuni să primească pedeapsa cu executare. Iar proiectul va fi discutat in regim de urgență în prima zi de lucru a Senatului.

author avatar
Andrei Ștefan
484 afisari

2 COMENTARII

  1. „Condiţiile în care şoferii români vor merge direct la închisoare.” Da-i in les morts de sa maman, soferii rumuni merita direct parnaia, chiar daca nu au facut nimic. Asa preventiv.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger