AcasăNewsCondiții HORROR în maternitatea din Cluj: „Aici este un coteț!” / Saloanele...

Condiții HORROR în maternitatea din Cluj: „Aici este un coteț!” / Saloanele arată mai rău decât celulele de pușcărie – VIDEO

maternitateCondiții HORROR în maternitatea din Cluj: „Aici este un coteț!” / Saloanele arată mai rău decât celulele de pușcărie - VIDEO

Imagini dezolante cu o maternitate din Cluj Napoca au fost postate recent pe Facebook. Mamele și bebelușii lor stau în saloane insalubre, care le pun sănătatea în pericol.

Problema condițiilor îngrozitoare din maternitatea Spitalului de Urgență Cluj Napoca a fost ridicată de deputatul Emanuel Ungureanu, care a postat pe rețelele de socializare imagini din saloane.

Condiții insalubre în saloanele maternității din Cluj

Pereții stau să cadă, în interior este plin de igrasie și mucegai și, cu toate acestea, sute de femei nasc aici și rămân internate în saloane cu bebelușii.

„Să știți că aici nu este o pușcărie, este o maternitate din Cluj Napoca”, relatează Emanuel Ungureanu pe Facebook.

Maternitatea Dominic Stanca, secție ce aparține Spitalului Județean de Urgență, nu a mai fost renovată de ani buni, iar femeile și bebelușii internați aici sunt permanent în pericol: din cauza condițiilor, dar și a bacteriilor din spital.

„Aici este un coteț! Pereții saloanelor unde nasc mame sunt putreziți. Aici își riscă viață bebeluși și mame. Explicați-i domnului Rafila de ce nu se pot reabilita clădiri mai vechi de 50 de ani. Aici au murit bebeluși cu zile, infectați cu bacterii. Acoperișul, n-am cum să vi-l arată, este putred”, a mai spus deputatul.

author avatar
Andreea Vlad
491 afisari

7 COMENTARII

  1. Acolo sunt prea mulți decidenti etnici minoritari care doar de matetnitati sa se nasca copiii nu vor sa dea banii!!! E adevărul crunt sa nu cenzurati.Boc e de partea lor.

  2. ZIARE.COM UN SITE DE EXCREMENTE IMPUTITE CE FAC PROPAGANDA COMUNISTA SI LING IN COOR CLASA POLITICA ZILNIC

    UN IMPOSTOR ZICEA NU DE MULT CA VA RECONSTRUI INTREG SISTEM SANITAR DIN TEMELII , DUPA CARE A PLECAT LA SCHIAT LA PALTINIS
    A FOST UN LUCRU BINE FACUT

  3. Obtuzul pres
    Atarnat nu ales
    Cu gura cascata
    Peste tot se arata
    Cu prostia-i fres
    Obtuzul pres

    Am acasa un caine
    Il hranesc cu paine
    Iar el ma linge
    Pe fata pe cizme
    Dar fara interes
    Cum e obtuzul pres!

    Ar fi in stare
    Sa-i linga pe picioare
    Pe americani
    Doar pentru bani
    Pentru un fes
    Obtuzul pres!

  4. Noooo la cluj ?!? Asa ceva ?!? E fake news , la cluj lumea e civilizata , asa am auzit la televizor, saracia si prostia sunt in oltenia si moldova…. Sigur e o minciuna ceva, oamenii rai dom’le cu ce se ocupa…..

  5. Daca te duci la Cluj -Napoca
    Sa nu -ti treaca prin cap sa te duci
    La un film daca nu stii ungureste
    Ca nu-ti se da bilet in romana

    Bilet primesti daca vorbesti ungureasca
    La magazin la fel nu ti se da nimic
    Daca nu stii ungureasca un pic

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger