AcasăNewsCondamnatii din Dosarul Transferurilor au de achitat peste 6 milioane de lei

Condamnatii din Dosarul Transferurilor au de achitat peste 6 milioane de lei

Copos are de achitat sume importante de bani catre ANAF

Curtea de Apel Bucuresti a decis, marti, ca toti cei opt inculpati din Dosarul Transferurilor sa fie condamnati la inchisoare cu executare.

Copos are de achitat sume importante de bani catre ANAF

In plus, Mihai Stoica, George Copos, Ioan Becali, Victor Becali, Jean Padureanu, Gigi Netoiu, Cristi Borcea si Gica Popescu au de platit sume importante de bani, in total peste 6 milioane de lei.

Iar conform specialistilor, suma ar fi putut fi mult mai mare daca echipele de fotbal implicate, CFR Cluj, Rapid, Dinamo, Gloria Bistrita si Otelul Galati, sau Federatia Romana de Fotbal se constituiau parti civile.

In aceste conditii, cea mai mare parte din suma pe care o au de plata se va indrepta catre ANAF.

George Copos are de platit 63.908 lei in contul transferului lui Cristian Dulca, Cristian Borcea si Ioan Becali au de platit 609.444 lei in contul transferului fotbalistului Cosmin Contra, Ioan Becali are de platit 844.603 lei in contul transferului lui Ionel Ganea, Jean Padureanu, Ioan Becali, Victor Becali si Gheorghe Popescu au de platit 328.440 lei in contul transferului lui Lucian Sanmartean, George Copos, Ioan Becali si Gheorghe Popescu au de platit 2.296.097 lei in contul transferului lui Florin Bratu, Cristian Borcea, Ioan Becali si Gigi Netoiu au de platit 405.992 lei in contul transferului lui Dan Alexa, iar Cristian Borcea si Ioan Becali au de platit 164.780 lei in contul transferului lui Adrian Mihalcea.

In plus, Cristian Borcea si Ioan Becali trebuie sa plateasca 265.000 de dolari, la cursul de schimb valutar al zilei, catre LPS Banatul Timisoara.

Pe langa aceste condamnari, cei opt inculpati din Dosarul Transferurilor au fost interzisi in fotbal pentru o perioada de cate doi ani din momentul in care ies din inchisoare. Practic, ei nu vor putea ocupa functii oficiale in fotbal intr-un interval de doi ani din momentul in care vor fi eliberati.

author avatar
Cristi Ionita
212 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger