AcasăNewsCondamnare definitiva pentru Ababei, fostul adjunct al Politiei Capitalei

Condamnare definitiva pentru Ababei, fostul adjunct al Politiei Capitalei

Din postura de director adjunct al Politiei Municipiului Bucuresti, va ajunge in spatele gratiilor, dupa ce intr-o prima faza a intrat in vizorul procurorilor DNA.

Veste cat se poate de proasta, asadar, primita de Roberto Stefan Ababei, marti, ziua in care magistratii Curtii de Apel Bucuresti au pronuntat decizia definitiva in dosarul in care a fost cercetat pentru coruptie. Astfel, sentinta dispusa in prima instanta, de trei ani cu suspendare, a fost comutata in inchisoare cu executare, prin decizia CAB.

La termenul din aceasta a doua zi a saptamanii, judecatorii Curtii de Apel au admis contestatia procurorilor anticoruptie care l-au acuzat pe Ababei de trafic de influenta, fata de hotararea pronuntata, in mai acest an, din directia Tribunalului Bucuresti in cazul fostului adjunct al Politiei Capitalei. Concret, anchetatorii DNA l-au acuzat pe fostul numar doi in cadrul Politiei bucurestene ca ar fi primit vara trecuta – in doua transe- 13 mii de euro de la doi oameni de afaceri, pe care i-ar fi lasat sa creada ca ar putea sa-i ajute, pretinzand ca ar fi avut influenta asupra unor politisti de la Investigarea Criminalitatii Economice.

275 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger