AcasăNewsConcurs de miss intr-o centrala nucleara

Concurs de miss intr-o centrala nucleara

În Cehia, ca să capeţi un post bun, şi dacă eşti fată, pregăteşte-te de un concurs de miss, altfel rămâi fără slujbă

Scandal mare in Cehia. O firma a avut neinspirata idee sa organizeze un concurs de miss in vederea ocuparii unui post de intern in turnul de racire al centralei nucleare de la Temelin.

În Cehia ca să<br >capeţi un post bun<br >şi dacă eşti fată<br >pregăteşte te de<br >un concurs de miss<br >altfel rămâi<br >fără slujbă

Pe scurt, zece tinere s-au pus la costum de baie si au pozat in centrala nucleara, ele concurand pentru un post de la nu stiu ce companie. Companie care le-a postat pe gagici pe facebook si a cerut ca ele sa primeasca note de la internauti. Ceea ce n-au prea primit, in schimb, conducatorii companiei au fost luati puternic in balon. Si au auzit de toate, de la injurii la fireasca intrebare despre ce fel  de post e acela in care tipele trebuie sa pozeze in costum de baie. Inclusiv ideea de a folosi o centrala nucleara drept cadru pentru ciudatul concurs de miss a fost rapid si dur sanctionata de internauti. Asaltata numai de astfel de pareri, compania si-a schimbat imediat pozitia declarand, ca, de fapt, toate cele 10 fete vor fi angajate, au mai baiguit ceva despre curajul acestora, si de originalitatea ideii, si gata, si-au inchis posta elecronica ca deja se trecuse la injuraturi si blesteme copioase.

author avatar
Catalin Dumitrescu
242 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger