AcasăNewsConcurent de la "Romanii au talent", batut crunt de un interlop (VIDEO)

Concurent de la „Romanii au talent”, batut crunt de un interlop (VIDEO)

Iluzionistul Alexandru Ionut Marcu i-a facut pe juratii de la “Romanii au talent” sa ramana muti de uimire dupa ce a prezentat un numar de magie. Insa, putini stiu ca ascunde o poveste trista de viata.


 

Tanarul de 22 de ani a povestit ca, acum cativa ani, a fost batut crunt de un interlop. Totul s-ar fi intamplat pentru ca ar fi deranjat-o pe fiica acestuia. Marcu era la mare si si-a batut fereastra in cuie pentru a impiedica hotii sa-i intre in camera. Atunci a vazut moartea cu ochii.

“Cladirea apartinea unui domn de vreo doi metri inaltime, care era arhicunoscut in acea partea a locului prin prisma problemelor pe care le crea. Ghinionul meu a fost ca fiica sa facea baie tocmai in aceea seara in care eu bateam cuie. Aceasta si-a alarmat tatal, care cateva secunde mai tarziu, impreuna cu doua persoane, a sarit pe mine. M-am trezit cu un cot in tampla, care m-a pus direct in genunchi. Intregul corp si organismul incercau sa se mobilizeze astfel incat loviturile sa fie amortizate intr-un fel. Intr-un final au plecat si nu stiu cum am ramas cu toti dintii intregi”, a povestit Alexandru pentru ziarul Libertatea.

[youtube]bgrQVeWJjd0[/youtube]

author avatar
Andra Nesu
2.050 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger