AcasăNewsConcluziile lui Victor Ponta, dupa Consiliul National al PSD

Concluziile lui Victor Ponta, dupa Consiliul National al PSD

Premierul Victor Ponta si ceilalti lideri ai Partidului Social Democrat s-au intalnit, vineri si sambata, la Palatul Parlamentului pentru Consiliul National al PSD.

Incantat de modul in care au decurs discutiile, premierul Victor Ponta a postat cateva mesaje extrem de interesante pe un celebru site de socializare.

Printre altele, Ponta sustine ca „PSD a depasit cu bine o iarna grea, cu multe provocari, dar in aceste luni ne-am concentrat mai putin pe razboiul politic si mai mult pe guvernare”.

De asemenea, premierul este de parere ca „‎PSD‬ este partidul care vorbeste cel mai mult despre probleme care au legatura cu viata oamenilor obisnuiti – reducerea TVA, taxe mai mici pe munca, ieftinirea alimentelor si a medicamentelor, actiuni anti-saracie, sprijin pentru tineri”.

In legatura cu eterna problema a PSD-istilor acuzati de diverse infractiuni, Victor Ponta anunta ca „degeaba ‪‎PSD‬ este cel mai bun la guvernare si avem cei mai multi oameni competenti, daca suntem mereu acuzati ca avem colegi cu probleme penale. Nu ma bucur de raul nimanui, dar justitia trebuie sa fie egala pentru toti, indiferent de partid. Stiu sigur ca unii dintre colegii nostri sunt nevinovati, dar si ca altii sunt vinovati si ca ne-au facut rau. Cand apare o acuzatie grava de coruptie trebuie ca membrii de partid sa-si asume raspunderea”.

author avatar
Cristi Ionita
90 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger