AcasăNewsConcluzia unui lider PSD. Stroe: "Evident, d-na Firea este disperata"

Concluzia unui lider PSD. Stroe: „Evident, d-na Firea este disperata”

Inca o reactie la afirmatiile facuse seara trecuta la TV de catre primarul Capitalei. De aceasta data, cel care analizeaza – in termeni categorici – spusele social-democratei Firea este liderul PSD Constanta, Felix Stroe.

Fostul ministru a ales sa transmita un amplu comunicat de presa ca reactie la recentele declaratii ale vicepresedintelui PSD aflat in fruntea Primariei Capitalei. „Sambata seara, in cadrul unei emisiuni televizate, primarul general al capitalei Gabriela Firea s-a dedat la atacuri de o violenta extrema si s-a lansat intr-o serie de afirmatii lipsite de logica si dovezi, aducand prejudicii grave de imagine partidului al carui vicepresedinte este. Nu poti sa nu te gandesti ca prin aceste actiuni doreste de fapt, cu orice pret sa creeze o ruptura si excluderea sa, in locul unei demisii de onoare, care ar face-o sa piarda de drept respectiva functie”, considera Stroe.

Continuand analiza, Stroe sustine ca de departe cea mai grava declaratie din randul celor facute de Firea la un post TV ii pare cea cu presupusul gand de desfiintare a Bucurestiului. „Dintre toate afirmatiile facute, de o gravitate deosebita este aceea ca Liviu Dragnea doreste sa desfiinteze Bucurestiul (?!). Cu atat mai mult, cu cat este cunoscut faptul ca organizarea administrativ-teritoriala a Romaniei este consacrata prin Constitutie si nu poate fi modificata decat printr-un proces legislativ complex si de durata – ideea in sine este absolut aberanta si nu se regaseste sub nicio forma in continutul programului de guvernare al PSD, program care a intrunit sufragiile unei majoritati covarsitoare a electoratului”, tine sa sublinieze liderul PSD Constanta.

Nu in ultimul rand, Felix Stroe aduce in discutie chestiunea sondajelor, cerandu-i totodata Gabrielei Firea, in nume personal, sa „inceteze definitiv cu acest gen de atacuri publice” care dauneaza imaginii PSD. „Ideea ca sondajele de opinie ar fi fost falsificate in favoarea presedintelui PSD este demontata automat de faptul ca si alte sondaje, comandate de partide din opozitie, au prezentat aproximativ aceleasi rezultate. Evident, d-na Firea este disperata si dezamagita de scaderea personala in sondajele de opinie, generata de rezultatele inregistrate la nivelul primariei Capitalei, rezultate care-i sunt strict imputabile”, sustine social-democratul aflat in fruntea organizatiei constantene a PSD.

217 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger