AcasăNewsConcluzia medicilor care se ocupă de Florin Piersic: "E un caz complicat"....

Concluzia medicilor care se ocupă de Florin Piersic: „E un caz complicat”. Doctorii de la Institutul Matei Balș s-au deplasat la Spitalul Foişor

Florin Piersic desfiinteaza zvonurile ca ar fi avut o idila cu Mihaela Radulescu. Rabdare, abia a inceput!

Starea de sănătate a lui Florin Piersic are o evoluţie pozitivă, dar medicii rămân în continuare rezervaţi. Actorul rămâne internat la Terapie Intensivă, pe motiv că este ”un caz complicat”.

Pacientul de 88 de ani a fost vizitat, la Spitalul Foişor, de o echipă de medici infecționiști și cardiologi de la Institutul Matei Balș, spitalul de unde a fost transferat. Aceștia au decis ce tratament va primi maestrul în perioada de recuperare.

Va fi supus la două operaţii

Piersic ar urma să fie supus la încă două operații, dar vestea bună este că acestea denotată o îmbunătățire a stării sale. Potrivit unor surse medicale, îndrăgitului artist ar urma să-i fie remontate două dispozitive medicale extrase după declanșarea unei infecții virulente cu stafilococ.

După acest pas, ar urma ca artistului să-i fie remontat și stimulatorul cardica, eliminat inițial tot pentru că fusese atins de infecţie. Actorul a început duminică recuperarea după problemele de sănătate pe care le-a avut și starea sa este „spre bine”.

Fără operaţie a picior

În acest moment, spun medicii, nu se pune problema unei noi operații la picior, chiar dacă proteza montată săptămâna trecută este una provizorie. Cel mai probabil, medicii vor lua în considerare schimbarea acesteia în momentul în care starea de sănătate a actorului va fi destul de bună astfel încât să suporte o astfel de procedură.

Săptămâna aceasta Florin Piersic va rămâne la Spitalul Foișor, urmând ca ulterior să fie transferat înapoi la Institutul Matei Balș, conform Antena 3.

author avatar
Andrei Ștefan