AcasăNewsConcluzia Comisiei de la Poarta Alba: Gigi Becali are cel mai ridicat...

Concluzia Comisiei de la Poarta Alba: Gigi Becali are cel mai ridicat IQ!

Se vaccinează Gigi Becali împotriva COVID-19? Răspunsul categoric al afaceristului! - VIDEO

Comisia Penitenciarului Poarta Alba a selectionat 10 detinuti care pot lucra, incepand de luni, pentru Academia de fotbal Gheorghe Hagi.

Printre cei 10 detinuti se afla si Gigi Becali, acesta urmand sa beneficieze de posibilitatea de a parasi incinta Penitenciarului timp de cateva ore pe zi.

Din pacate pentru patronul Stelei, Becali nu a obtinut dreptul de a indeplini functia de consilier pe probleme de fotbal, el urmand sa se ocupe efectiv de munci fizice.

Concret, fanatik.ro anunta ca Becali se va ocupa de intretinerea cladirilor, interior si exterior, si de intretinerea terenurilor sportive, afaceristul urmand sa faca munca necalificata.

Totusi, cei 10 detinuti au fost supusi mai multor teste, iar acestea au relevat ca Gigi Becali are de departe cel mai mare IQ. Astfel ca patronul Stelei va fi seful echipei de muncitori din care va face parte.

Becali a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare, cu executare, dar si-a castigat in instanta dreptul de a beneficia de un regim de detentie deschis.

author avatar
Cristi Ionita
390 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger