AcasăNewsConcertul unei trupe cunoscute, oprit dupa ce unor spectatori li s-a facut...

Concertul unei trupe cunoscute, oprit dupa ce unor spectatori li s-a facut rau (VIDEO)

O situatie nedorita si o atmosfera greu de suportat, la propriu, atat pentru artistii, cat si pentru spectatorii veniti sa asculte piesele trupei Carla’s Dreams, la Piatra Neamt. Mai multi oameni din public au fost, pur si simplu, doborati nu de emotia intalnirii cu trupa preferata, ci de caldura.

Concertul a inceput seara trecuta, intr-un mall din Piatra Neamt. Doar ca, avand in vedere ca la spectacol au venit foarte multi oameni, iar caldura in spatiul respectiv a ajuns la un moment dat de nesuportat, mai multor persoane- atat copii, cat si adulti- li s-a facut rau. Drept urmare, membrii formatiei cunoscute pentru piese precum „Te rog”, „Aripile” sau „Sub pielea mea” au decis sa opreasca show-ul. „Incheiem concertul, gata (…) Sincer, e prea cald! (…) Hai sa mergem spre iesire (…) Organizati, toti, iesim la aer, va rog”, a precizat unul dintre baietii din trupa Carla’s Dreams, de pe scena, in momentul in care a realizat ce se intampla.

Ulterior, reprezentantii formatiei au revenit cu o postare, pe o retea de socializare prin intermediul careia pe langa faptul ca si-au cerut scuze spectatorilor veniti la concert, au explicat care au fost motivele pentru care au decis sa opreasca spectacolul, au precizat si ca nu vor sa lase lucrurile asa, in sensul ca vor face o plangere la politie. „Am oprit concertul din Piatra Neamt. Temperatura imposibil de suportat pentru public, mai ales pentru copii. Mai multe persoane (inclusiv copii) care si-au pierdut cunstienta. Vom actiona legal. (…) De asemenea vom sesiza toate organele competente pentru a „sensibiliza” afaceristii care au adus 2 (DOUA!!!!!) baxuri de 6 sticle de jumatate de litru chiar cand a vazut prima persoana scoasa de ambulanta din sala supraplina!'”, au precizat membrii trupei, pe pagina oficiala de Facebook a formatiei, adaugand ca „Nu ne vom lasa si ii rugam pe cetatenii din Piatra Neamt sa se solidarizeze in acest caz. Putea fi mult, MULT MAI GRAV! (…) Asa concerte NU trebuie sa aiba loc niciodata!”.

Ar mai fi de mentionat un aspect-departe de a parea suparati pentru ca s-au vazut nevoiti sa plece acasa inainte de a asculta mai multe piese din repertoriul Carla’s Dreams, un numar semnificativ de oameni au salutat decizia membrilor formatiei.

[youtube]NybI5yiby1w[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
105 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger