AcasăNewsConcertul trupei Coldplay în România: Prețul uriaș pentru cel mai ieftin bilet,...

Concertul trupei Coldplay în România: Prețul uriaș pentru cel mai ieftin bilet, înainte de prevânzare

sursa foto: Facebook/Coldplay

Vestea bună primită de către fanii români ai celebrei trupe Coldplay – aceea că formația va concerta, anul viitor, în vară, la București – a cam fost dată peste cap de costul biletelor.

Deși data oficială de prevânzare (presale) este 25 iulie, biletele pentru concertul Coldplay de la București au fost puse deja în vânzare de cel puțin o platformă dedicată evenimentelor.

Prețuri extrem de mari

Astfel, fanii au descoperit că pe o astfel de platformă costurile biletelor pentru concertul trupei care va ajunge la București anul viitor sunt foarte mari. Iată, conform dcnews.ro, lista de prețuri propusă de site-ul Viagogo:

Floor – 2.995 de lei;

Long Side Upper Tier – 3.305 de lei;

Floor – 3.839 de lei;

Behind the Goal Upper Tier – 4.647 de lei;

Behind the Goal Middle Tier – 5.811 de lei;

Long Side Lower Tier – 6.462 de lei.

Trupa Coldplay va susține un turneu în Europa în 2024. Printre țările în care va concerta formația britanică se numără și România.

Celebra trupă Coldplay – cunoscută pentru hituri precum Viva La Vida și Clocks – urmează să concerteze, pe Arena Națională din București, pe 12 iunie anul viitor.

author avatar
Andrei Coman
1.143 afisari

19 COMENTARII

  1. Știre falsă, preluați un articol fără nici un adevăr.
    Biletul în fata scenei costă 480 de Ron/pers. nicidecum 3000 RON.
    Verificați informațiile înainte și nu mai lansați minciuni în spațiul public.

  2. Considerand un pret pe bilet de numai 100 de euro (dar media e mai mare) si 80 mii de bilete vandute, rezulta 8 milioane de euro, incasari dintr-un singur concert (de fapt mai mult). Deloc rau! Si pentru ca cererea a fost mare, s-ar putea sa mai tina inca unul. Daca se mai tine unul inseamna ca speculantii vor ramane cu ochii in soare.

    • 500 jos, 615..750…chiar și 2000, 3000 și 5000 lei. De la punerea în vânzare la ora 9a biletelor, în 10 min erau 80.000 inregistrati la coada…La ora 16.30..mi-a venit rândul sa cumpăr bilete..Mai erau disponibile și nici alea…cateva la vreo 2900lei bucata..cam asa…asta pe entertix. Văzând cererea mare, organizatorii au mai băgat un concert cu vânzarea biletelor pe bilet.ro…aici avea șanse sa cumpăr un bilet în picioare cu prețul de vreo 480lei…

      • bolovane !
        numele tău e în spaniola pu lii mele !
        nu îmi spui tu ce limbă se vb. în românia, țăran coclit !!!!

        • Pseudonimul meu e particular insa lista unde au aparut preturile la biletele pentru un concert public sint in Limba Coca-Cola in timp ce in ROMANIA Limba oficiala e Limba Romana – preturile trebuiau afisate in Limba Romana nu in Limba Coca-Cola. Despre asta era vorba, nu despre un pseudonim de pe forumul de discutii.

          Pseudonimul meu nu e in Spaniola e in Mexicana; iar „Gazprom” e din Rusia. Si da, Limba o face Taranii, adica los campesinos, iara nu Academicienii!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger