AcasăNewsConcertul Larei Fabian se lasă cu proces

Concertul Larei Fabian se lasă cu proces

 

Artista belgiană şi-a anulat din nou concertul de la Sala Palatului cu doar două ore înaintea spectacolului, motivând că managerul turneului internaţional nu a plătit-o. Internaţional Creative Talents a anunţat că îi va intenta proces, pentru acuzaţii false.

Lara Fabian ar fi trebuit să concerteze luni la ora 19:30, în cadrul turneului 50 World Tour, de promovare a celui de-al 14-lea material de studio din carieră, „Papillon”. Iniţial, concertul ar fi trebuit să aibă loc în luna noiembrie, dar din cauza unor probleme de sănătate, a fost reprogramat pentru data de 3 februarie. “Simt furie şi indignare, deoarece, pentru a patra oară la rând, persoana care gestionează turneul internaţional (nu afectează Franţa şi Turneul Francez), care ar trebui să plătească pentru spectacolele noastre, se află în incapacitate de plată. Nu pot accepta să nu văd acest abuz şi nici nu pot continua să cânt, mai ales că trebuie să achit toate cheltuielile cu trupa şi concertul, fără să fiu plătită, la rândul meu, pentru a acoperi toate acestea. Este o situaţie oribilă. Am încercat să continui, sperând că totul se va rezolva, dar situaţia mai mult s-a înrăutăţit şi, regretabil, nu mai putem continua”, a scris cântăreaţa pe Facebook. Organizatorul turneului internațional susţine că Lara Fabian a anulat unilateral show-ul. “La ora 16:00 a decis să părăsească Sala Palatului și să plece către aeroport, fără să discute în prealabil cu niciun reprezentant al organizatorului. Nu a oferit nicio scuză validă, lăsându-i uimiți atât pe cei din echipa ei, cât și pe organizatori. În postarea ei de pe conturile de social media de la ora 17:00, artista spune că este în camera ei de hotel, menționând că nu a fost plătită pentru a putea să își plătească echipa, așadar fiind nevoită să anuleze concertul. Dacă neplata ar fi motivul real, atunci nu ar fi trebuit să se prezinte în București! (…) Problemele de sănătate invocate sunt discutabile, iar promoterul, care este și booking agent-ul ei, a suferit pierderi materiale din cauza anularii unilaterale de către Lara Fabian. În acest moment vom înainta un proces împotriva artistei și managementul acesteia, pentru a primi dreptate în cadrul acestei situații dureroase”, a transmis International Creative Talents. Organizatorii mai spun că cele două show-uri programate în noiembrie 2019 la București au fost anulate tot de artistă, inclusiv concertul pe care trebuia să îl susțină în Atena pe 1 februarie. Lara Fabian a mai precizat că va folosi toate „căile legale”, astfel încât să poată reveni cât poate de repede la Bucureşti.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
498 afisari

2 COMENTARII

  1. Cine dreak e aceasta Laura Fabian ? Plina de ifose, doar n-o fi de talia Dire Straits ori Pink Floyd…O mumie la menopauza …

  2. N o fi la nivelul alora numiti de tine…pana la urma cine e si dire straits?…dar nici un sclav ca tine fomist si sluga ereditara nu e…garantez pe familia mea ca sincer cred asta!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger