AcasăConcediata pentru fotografii sexy de acum 17 ani

Concediata pentru fotografii sexy de acum 17 ani

Tiffany Webb, o profesoara din New York, a fost concediata de la liceul unde lucra pe motiv ca e prea apetisanta si le distrage elevilor atentia de la invatatura.

Pe cand avea doar 20 de ani, Tiffany a lucrat ca model si a avut numeroase prezentari in lenjerie intima

Decizia conducerii scolii are la baza aparitia pe mai multe site-uri a unor fotografii cu Tiffany in lenjerie intima, imagini datand de pe vremea cand femeia lucra ca model. Adica acum 17 ani.

La 37 de ani, profesoara Webb e inca incadrabila la capitolul “bunaciune”

Profesoara, acum in varsta de 37 de ani, sustine ca si-a informat superiorii cu privire la trecutul ei si ca multa vreme nimeni nu a facut caz de asta, lasand-o sa predea , dar si sa lucreze pe post de consilier pedagogic. Directorii scolii s-au sucit, insa, cand fotografiile sexy cu Tiffany au aparut pe site-uri si au decis sa o concedieze. Motivul? “Imaginiile ar putea sa le distraga elevilor atentia de la studiu, iar angajata ar putea sa nu-si mai indeplineasca atributiile in mod corespunzator”, au explicat directorii. Cum se considera nedreptatita, Tiffany a dat in judecata Departamentul de Educatie din New York si spera ca, in curand, se va putea intoarce la catedra.

author avatar
Alina Creanga
776 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger