AcasăNewsComunitatea LGBTQ a învins: marşul lor va avea loc acolo unde au...

Comunitatea LGBTQ a învins: marşul lor va avea loc acolo unde au vrut ei, nu unde a dorit Primăria!

gay parade Comunitatea LGBTQ a învins: marşul lor va avea loc acolo unde au vrut ei, nu unde a dorit Primăria!

Asociația ACCEPT a reuşit să-şi impună punctul de vedere în faţa celor de la Primăria Capitalei. Astfel, „marşul diversităţii” va avea loc acolo unde şi-au dorit ei, adică pe Calea Victoriei, şi nu pe bd. Magheru și șos. Kiseleff, aşa cum propuseseră reprezentanţii municipalităţii.

Parada se va desfăşura în data de 14 august, cu un număr maxim de 500 de persoane, în conformitate cu Hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgență, care prevede o limită superioară de 500 de participanți la mitinguri și demonstrații.

Primăria le-a impus condiţii

Reprezentanții Capitalei au solicitat Asociației ACCEPT ca, pe toată perioada desfășurării marșului, să respecte dispozițiile legale în vigoare, inclusiv cele privind măsurile de prevenire și combatere a efectelor pandemiei Sars Cov2.

Având în vedere faptul că organizarea a două evenimente, în același timp, poate genera riscuri de siguranță conform organelor de specialitate, dar și contextul pandemic în care ne aflăm, proiectul ”Străzi deschise” va fi suspendat sâmbătă, 14 august. Începând de duminică, 15 august, acesta va fi reluat, în condiții normale de desfășurare”, a transmis Primăria Capitalei.

Le-au refuzat 10.000 de manifestanţi

Cei de la Primărie au spus că solicitarea de a avea 10.000 de participanți pe care a formulat-o ACCEPT este în contradicție cu Hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgență, care prevede o limită superioară de 500 de participanți la mitinguri și demonstrații.

În solicitarea ACCEPT aceștia menționează participarea unui număr în jur de 10.000 de persoane, fapt ce contravine dispozițiilor legale în vigoare referitoare la măsurile de prevenire și combatere a efectelor pandemiei Sars Cov2, care prevăd participarea unui număr de maximum 500 de persoane la astfel de adunări.

Primăria Municipiului București are toată deschiderea pentru a soluționa favorabil o eventuală solicitare care să se încadreze în termenii și condițiile prevăzute de lege”, a mai transmis vineri instituția.

author avatar
Andrei Ștefan
681 afisari

4 COMENTARII

  1. Ar trebui sa iesiti cu copii si sa – i legati la ochi cand trec psihopatii astia. Sa nu-i intoarceti cu spatele ca le dati idei si maine asociația pedofililor Lgbt o sa defileze si ea…

  2. poponarii au toate drepturile sa fie 10 mii, crestinii romani au interzis sa se adune 10 mii la protest sau sarbatori religioase

    • Sunt 2-3 retarzi romani cu probleme psihice de orientare si in rest 5000 de olandeji, 3000 de britani, 1000 de suedeji si restul belgieni… Luati-i dupa poze mereu aceiasi doar hainele difera. Se cauta pe FB si merg unde sunt chemati ong plateste tot masa diurna cazare joc de scena avocati si lobby…

  3. Cum sa fi asa de idiot ca primar in post de Sanmaria mare sa aprobi asa ceva? Oare ei cand se gaozesc la rozeta, ma duc sa le aprind lumina 💡si sa strig la ei La mulți ani ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger