AcasăNewsCOMUNICAT DE PRESĂ

COMUNICAT DE PRESĂ

COMPANIA ROMPREST SERVICE S.A., persoană juridică română, cu sediul în București, Sector 1, B-dul Poligrafiei nr. 1C, et. 3, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/3673/2011, cod fiscal RO 13788556, având contul cu nr. RO96 BUCU 0569 7766 2511 RO01, deschis la Alpha Bank – Otopeni, reprezentată prin Director General Adjunct – Bogdan Adimi prin prezenta anunță că numitul Florian Walter nu mai face parte din acționariatul și nici din directoratul societății noastre, astfel că acesta nu mai are nicio legatură personală cu subscrisa companie.

Drept urmare, solicităm pe aceasta cale ca numele societății noastre să nu mai fie asociat cu cel al numitului Florian Walter și ca toate comunicatele cu privire la respectiva asociere să fie retractate din spațiul media.

În susținerea solicitărilor noastre, se poate solicita un extras de la Registrul Comerțului din care rezultă cu claritate că numitul Florian Walter nu se mai regăsește în conducerea societății noastre.

În consecință, subscrisa atragem atenția că în cazul nerespectării doleanțelor detaliate în prezenta, înțelegem să ne adresăm instanțelor competente în vederea solicitării daunelor morale ocazionate de asocierea imaginii și numelui societății noastre cu numitul Florian Walter.

author avatar
National
380 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger