AcasăNewsComplicea lui Sile Camataru s-a aruncat de la balcon

Complicea lui Sile Camataru s-a aruncat de la balcon

Sile Camataru este arestat preventiv pentru proxenetism

O femeie suspectata de proxenetism in noul dosar penal al liderului interlop Sile Camataru s-a sinucis, aruncandu-se de la fereastra apartamentului sau situat la etajul 6 al unui bloc din Sectorul 4 al Capitalei.

Sile Camataru este arestat preventiv pentru proxenetism

Lucia Estera Schwartz era cercetata sub control judiciar in dosarul de proxentism in care Vasile Balint, zis Sile Camataru, a fost arestat preventiv la sfarsitul saptamanii trecute.

I-a fost teama ca va fi arestata

Femeia a fost retinuta pentru 24 de ore si ulterior eliberata, dupa ce magistratii Judecatoriei Sectorului 1 au respins propunerea procurorilor de arestare preventiva. Dupa punerea femeii in libertate, procurorii au contestat hotararea la Tribunalul Bucuresti, termenul fiind stabilit pentru ieri. Conform anchetatorilor, Lucia Estera Schwartz si-a sunat avocatul in cursul zilei de miercuri, iar din discutia cu acesta nu a reiesit ca ar fi fost in depresie. Cu toate acestea, in noaptea de miercuri spre joi, ea s-a aruncat de la etaj, in timp ce se afla in casa impreuna cu mama ei. Dosarul a fost preluat de ofiterii Biroului morti suspecte din cadrul Serviciului Omoruri. Vasile Balint si alti trei suspecti au fost arestati preventiv, in 8 noiembrie, de Judecatoria Sectorului 1, pentru proxenetism. In cazul altor 19 persoane retinute, instanta a dispus masura arestului la domiciliu sau controlul judiciar. In acest dosar, anchetatorii au facut perchezitii in Bucuresti si noua judete, la locuintele unor suspecti de proxenetism si la cazinouri din Capitala, unde acestia ar fi racolat clienti, majoritatea cetateni straini, de la care ar fi cerut intre 100 si 700 de euro in schimbul unor acte sexuale cu prostituate.

author avatar
Nicole Ionescu
414 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger