AcasăNewsComplexul Floreasca a ars in mod inexplicabil

Complexul Floreasca a ars in mod inexplicabil

MISTER . – Pompierii urmeaza sa stabileasca de la ce a pornit incendiul

Aflat intr-una din cele mai scumpe zone din Bucuresti, Complexul de agrement Floreasca a ars in proproprtie de 50%, fiind puternic afectate piscina, sala de forta si restaurantul.

MISTER . – Pompierii urmeaza sa stabileasca de la ce a pornit incendiul

In schimb, au scapat integral de flacarile mistuitoare birourile si alte spatii administrative. Incendiul a fost anuntat la numarul unic de urgenta la ora 1.38 noaptea, iar la fata locului au ajuns nu mai putin de 106 pompieri, 16 autospeciale, ambulante si masini de descarcerare. Fortele deplasate de IGSU au reusit, dupa cateva ore, sa stinga flacarile, insa deja se ia in calcul ipoteza unui incendiu provocat pentru a scadea pretul complexului ce urmeaza sa fie vandut la licitatie de catre RAPPS.

author avatar
Matei Gabriel
404 afisari

2 COMENTARII

  1. Oho si cat ii scade pretul acum la vanzare. Sunt ferm convins ca cei de la RAPPS sunt tristi rau. La fel cum au fost luate multe alte spatii si asta va fi vandut, la „valoarea” reala de piata. Cam cum sau mai luat multe propietati de la ei. Poate cercetati si cum se iau drepturile litigioase la diferite proprietati……

  2. Din pacate, pare a fi un foc ordonat nicidecum un accident. Pacat de locatie si de investitie. Mi-ar place sa aflam cine va fi noul proprietar…….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger