AcasăNewsCompania romaneasca H2On, premiata din nou international pentru apa imbuteliata!

Compania romaneasca H2On, premiata din nou international pentru apa imbuteliata!

apa imbuteliata

Compania romaneasca H2ON, care livreaza apa imbuteliata la domiciliu si la birou in toata tara, in aceeasi zi, a fost laureata pentru a patra oara consecutiv cu premiul Superior Taste Award, acordat de catre prestigiosul International Taste Institute din Bruxelles – Belgia. Daca distinctiile oferite in anii 2019, 2020 si 2021 au fost insotite de doua stele, cea de anul acesta a primit trei stele (punctaj maxim), dovada ca brand-ul cauta in permanenta sa-si imbunatateasca produsul-vedeta, o apa 100% microbiologic pura si netratata, de calitate superioara si sigura inclusiv pentru copii.

Juriul, format din peste 200 de somelieri si chefi cunoscuti la nivel mondial, provenind din randul unor restaurante cu stele Michelin din Franta, Spania, Italia, Portugalia, Belgia, Olanda si Ungaria, a considerat ca apa imbuteliata de la H2On are certe calitati, care merita recompensate in mod corespunzator. Astfel, ei au punctat „aspectul ireprosabil”, „salinitatea minerala echilibrata”, „textura fina” si „gustul racoritor” al produsului, pe care l-au caracterizat drept „impresionant si echilibrat, adresat unui public larg”. Practic, titlul certifica si la nivel european ceea ce publicul din Romania cunoaste deja: faptul ca apa oferita de catre acest furnizor este ideala pentru consumul zilnic, acasa sau la locul de munca.

Apa imbuteliata de la H2On a fost supusa de experti unor teste dure, care au vizat atat aspectul si gustul, cat si olfactia si senzatia finala oferite de catre produs. Concluziile au fost in favoarea companiei romanesti: „Aceasta apa are o transparenta perfecta, care te imbie sa o consumi, o aroma relativ neutra, delicata, cu note subtile de salinitate si mineralitate, care ii confera o personalitate distincta. Senzatia finala este placuta, racoritoare, iar produsul este unul extrem de usor de digerat si care potoleste setea”. Argumentele enumerate mai sus i-au determinat pe specialisti sa adauge o stea in plus apei 100% romanesti.

Proprietarul H2On, Nathaniel Geana, se declara multumit de premiul primit de compania sa. „Este pentru a patra oara la rand cand juratii International Taste Institute au considerat ca brand-ul H2On si apa imbuteliata pe care o comercializam merita aceasta distinctie. Pentru noi, nu a fost o surpriza, ci mai degraba o confirmare, intrucat eram deja convinsi de calitatile produsului nostru. Insa, pentru industrie, este o dovada in plus ca pozitia companiei noastre este una puternica. De asemenea, mentiunea Superior Taste Award ne ajuta sa sporim increderea clientilor in noi!”, explica antreprenorul.

Apa imbuteliata de la H2On are un pret foarte bun, de numai 23 de lei pentru un bidon de 19 litri (ceea ce inseamna doar 1,21 lei per litru), raportat atat la calitatile sale, enumerate anterior, cat si la alternativele disponibile pe piata (sticlele de 0,33 L, 0,5 L, 1 L si chiar 2 L). Pe langa apa, brand-ul romanesc mai comercializeaza si capsule de cafea (de la producatori renumiti la nivel international, precum Julius Meinl, LavAzza si illy), dar si echipamente (dozatoare, espressoare, pompe electrice de apa etc.) si accesorii (pahare de plastic sau carton, suport pentru acestea etc.). Nu in ultimul rand, compania asigura si igienizarea aparaturii, pentru pastrarea intacta a tuturor calitatilor apei si cafelei.

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger