AcasăNews"COMOARA" din Portul Constanţa: au găsit "chinezării" de multe milioane de euro

„COMOARA” din Portul Constanţa: au găsit „chinezării” de multe milioane de euro

Descoperire uluitoare în Portul Constanţa: vameşii au găsit, în două containere venite din China, ceasuri contrafăcute. Valoarea capturii se ridică la aproximativ 8,4 milioane de euro.

Pe lângă ceasuri, au mai fost găsite accesorii auto şi articole de vestimentaţie, susceptibile de contrafacere, în valoare de aproximativ 668.000 de euro.

Ar fi fost vândute ca produse de marcă

Bunurile, cu o valoare de aproximativ 8,4 milioane de euro dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost confiscate.

„În data de 21 iulie, o echipă comună formată din poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa – Sud Agigea a efectuat controlul fizic asupra a două containere încărcate cu bunuri sosite din China.

În urma verificărilor amănunţite s-a constatat că în interiorul containerelor se aflau 5.275 ceasuri diferite mărci, 12.040 accesorii auto şi 12.210 articole de vestimentaţie, care sunt susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unor mărci cunoscute.

În context, doar ceasurile susceptibile de a fi contrafăcute valorează peste 7,8 milioane de euro”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Garda de Coastă.

author avatar
Andrei Ștefan
7.806 afisari

12 COMENTARII

  1. APRECIEZ POPORUL CHINEZ CA STIE SA FOLOSEASCA LA MAXIM MATERIALELE SI MATERIILE PRIMA.ROMANILOR FACETI SI VOI O BRICHETA CARE PANA NU DEMULT SE VINDEA LA 50 de BANI.

      • PROSTULE ARATA-MI TARA UNDE NU SE CONTRAFAC PRODUSE .EU AM VRUT SA SPUN CA SE POT FACE PRODUSE LA PRETURI MICI CARE APROAPE NU-SI JUSTIFICA PRETUL AVAND IN VEDERE CA PANA AJUNG LA COMECIANTUL FINAL TREC PRIN NU STIU CATE MAINI.DACA TU NU AI PRICEPUT CE AM VRUT SA ZIC,CONSIDER CA ESTI MAI BOU (CU PATRU CLASE) CA MINE.

  2. Adica alea 5700 de ceasuri contrafacute au fost estimate la 7,8 mil,de euro?? Adica 1300 de euro un ceas contrafacut??? Si in mag. in Romania gasesti ceasuri elvetiene de firma de la 300 de euro in sus cu acte! La 1000 /1300 gasesti Longines, Frederick Constant ,ceasuri f.bune premium etc.Alea contrafacute mai multe de 50-100$ nu valoreaza.

    • Vezi ca nu stii.Chinezii falsifica numai branduri de lux gen MontBlanc,Rado,PatekPhillipe,Rolex.Dupa care escrocii schimba originalele cu copii ieftine….Asta a fost afacerea mafiotilor italieni dintotdeauna.Furi un ceas de 50000 de euro si pui in locul lui un kakat de 50de euro.Daca clonele astea ajung pe piata neagra mafia incepe vanatoarea de originale prin toate magazinele,hotelurile de lux etcetera.

  3. Da’ CONTAINERE CU GUNOAIE CAND MAI ” DESCOPERITI ” ? Sau la alea nu aveti ” dezlegare ” ?

  4. Ceasurile chinezesti care imita produsele de lux sunt dintotdeauna afacerea mafiei italiene.O gramada de mafioti italieni pentru asta au venit in Romania si multi dintre ei sunt in legatura cu afacerea lui Petrov-Qiombete de la Calarasi-NANA.Sa traiti bine…..ha ha ha stupid people care votati mafiotii

    • Eu am auzit chestiile astea chiar de la niste mafioti italieni care aveau afaceri imobiliare cu DorinCocos LudovicOrban si Basescu….furau apartamente din Bucuresti si le vindeau mai departe.Ce sa vezi Primaria Capitalei cu curvele Alina si inca una au alimentat cu bani mafiotii.Numele TERRA Imobiliare va spune ceva?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Veşti bune pentru românii care desfăşoară aceste activităţi profesionale. Ocupaţia lor se va calcula la vechimea în câmpul muncii

Conform unei propuneri legislative recent înregistrată la Senat, pentru care inițiatorii cer adoptarea în procedură de urgență, se prevede egalizarea tratamentului dintre contractul de...

Emmanuel Macron, la un pas să ducă NATO în conflict direct cu Rusia. Preşedintele Franţei a vorbit din nou despre un eventual război

Emmanuel Macron a vorbit despre un eventual război într-un videoclip de campanie electorală. Președintele Franței susține campania pentru alegerile europene a lui Valérie Hayer,...
proger