AcasăNewsComisia juridica, unda verde pentru arestarea lui Gheorghe Coman

Comisia juridica, unda verde pentru arestarea lui Gheorghe Coman

Cu 13 voturi ”pentru” si o abtinere, Comisia juridica a Camerei Deputatilor a avizat favorabil solicitarea de arestare preventiva a deputatului Gheorghe Coman.

”Asa cum vedeti si dumneavoastra nu are nimeni o superimunitate. Plenul urmeaza sa stabileasca si probabil se va incuviinta cererea de arestare preventiva. Asupra motivelor de fapt si de drept se va pronunta numai instanta,  Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a venit numai cu o cerere de emitere a acestei actiuni. (…) El trebuie sa convinga instanta daca poate sau nu sa fie arestat, poate sa fie cercetat si in stare de libertate”, a declarat, la finalul reuniunii, vicepresedintele Comisiei juridice, social-democratul Ciprian Nica.

Totodata, acesta a precizat ca deputatul Gheorghe Coman a sustinut in fata colegilor ca este nevinovat si ca nu va demisiona din functie. ”Daca demisionez maine si justitia nu ma gaseste vinovat, ce facem? Daca eu nu am luat nimic, absolut nimic? (…)  Votul este clar, foarte bine, nu-i problema, ma voi supune justitiei”, a mai spus Coman.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger