AcasăNewsComisia Juridica l-a salvat pe deputatul Marko Attila

Comisia Juridica l-a salvat pe deputatul Marko Attila

sursa foto: romaniatv.net

Comisia Juridica din Camera Deputatilor a dat aviz pozitiv pentru arestarea preventiva a deputatului Catalin Teodorescu, dar nu si in cazul deputatului Marko Attila.

sursa foto: romaniatv.net

Cei doi deputati sunt acuzati de abuz in serviciu in dosarul in care personaj principal este Alina Bica, fosta sefa DIICOT.

Discutiile in legatura cu cei doi deputati au inceput inca de saptamana trecuta, dar atunci s-a decis amanarea luarii unui verdict pentru ca membrii Comisiei Juridice au vrut sa studieze mai bine dosarul.

Si marti, Marko Attila a solicitat o noua amanare pe motiv ca nu este in tara sa se apere.

In cele din urma, Comisia Juridica a dat aviz pozitiv pentru incuviintarea arestarii deputatului Catalin Teodorescu. Deputatul Marko Attila a fost salvat pe motiv ca nu au existat suficiente voturi. Ar fi trebuit 14 voturi „pentru” incuviintarea arestarii preventiv a deputatului Marko Attila si au fost doar 13.

In aceste conditii, Marko Attila scapa pentru moment de problemele cu legea, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie fiind obligati sa vina cu probe noi si sa faca o noua cerere catre Comisia Juridica a Camerei Deputatilor.

author avatar
Cristi Ionita
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger