AcasăNewsComisia Europeana vrea sa excluda all inclusive

Comisia Europeana vrea sa excluda all inclusive

Comisia Europeana sustine ca prin sistemul all inclusive se risipesc cantitati mari de alimente

Oficialii europeni vor sa faca economie, dand iama prin farfuriile turistilor. Mai nou, distinsilor membrii ai  CE le-a tunat sa interzica serviciile all inclusive pe motiv de risipa.

Comisia Europeana sustine ca prin sistemul all inclusive se risipesc cantitati mari de alimente

Chiar daca nu prea sta in picioare, argumentul Comisiei Europene este strict legat de cantitatea mare de mancare pe care hotelurile din UE o irosesc cu bufetele suedeze. Astfel, potrivit statisticilor CE, numai in Viena se arunca, in fiecare zi, paine cat ar fi de ajuns pentru 200.000 de africani. Asa stand lucrurile, oficialii europeni se gandesc chiar sa interzica si ofertele promotionale cu produse alimentare din supermarketuri.

O  decizie abernata

O mare prostie! Asa a caracterizat Mircea Vladu, fondatorul Prestige Tours, intentia Comisiei Europene. “Sper ca in final cineva sa le explice acestor baieti ca sunt intr-o grava eroare. S-a demonstrat ca hotelurile care servesc la portie risipesc mai multe alimente decat cele care merg pe bufetul suedez”,a declarat Vladu, precizand totodata ca, pe motive de economie, mai toate hotelurile care servesc micul dejun (pachet bad and breakfast) s-au orientat deja spre bufetul suedez. In plus, fondatorul Prestige Tours a mai explicat ca varianta cu servirea la masa are creste pretul pachetului de servicii turistice.

author avatar
eNational
347 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger