AcasăDezvaluiriComisarul Nicolae Alexe care a COLABORAT cu INTERLOPII din Caracal are SCUZE...

Comisarul Nicolae Alexe care a COLABORAT cu INTERLOPII din Caracal are SCUZE PENIBILE

Comisarul șef Nicolae Alexe, numărul unu pe operațiuni în poliția Olt și cel care a coordonat acțiunea de la Caracal, a apelat la Remus Rădoi „Codiță”, șeful unei rețele uriașe și dintre cei mai temuți oameni din județ.

Conversațiile incredibile de pe WhatsApp dintre polițistul Alexe și Rădoi „Codiță” au fost făcute publice. Într-o declarație pentru televiziuni, Nicolae Alexe a susținut că informațiile despre care se vorbește erau deja publice în acel moment. Asta pentru că acestea fuseseră postate pe o pagină de Facebook.

„Dacă nu făceam ceea ce am facut mi se imputa că nu am făcut, dacă am făcut, mi se impune că am făcut. Am apelat la toate mijloacele. Acele informații de care vorbiți dumneavoastră deja erau pe o pagină de Facebook cu numerele de telefon, nu știu, cred că cineva de pe la Primărie a luat numerele de telefon și le-a pus să le găsească. S-au pus numerele de telefon pe o pagină de Facebook, deci deja erau făcute publice”, a declarat pentru televiziuni comisarul șef Nicolae Alexe.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc