AcasăNewsComisarii Gărzii de Mediu, atacați cu furci, de persoanele surprinse că ardeau...

Comisarii Gărzii de Mediu, atacați cu furci, de persoanele surprinse că ardeau ilegal deșeuri. Ce riscă făptașii

incendiu

Mai multe persoane au fost reținute, sâmbătă seara, în localitatea Sinteşti, judeţul Ilfov, după ce i-au atacat cu furci și alte obiecte pe comisarii Gărzii Naționale de Mediu, care i-au surprins că ardeau ilegal deşeuri.

Incidentul a avut loc în timpul unei descinderi a comisarilor Gărzii Naţionale de Mediu, cu sprijinul Poliţiei, Jandarmeriei şi IGSU, care viza arderile ilegale de deşeuri de lângă Capitală.

Comisarii de mediu au fost atacaţi, în timpul intervenției, cu furci şi alte obiecte de persoanele surprinse că ardeau ilegal deşeuri. Manifestările violente au fost, însă, imediat stopate de luptătorii SAS, făptaşii fiind imediat imobilizaţi şi reţinuţi.

Persoanele implicate riscă să plătească cu libertatea

Echipele de permanenţă ale Gărzii de Mediu, care patrulează zilnic în zonă, au intervenit după ce au surprins mai multe focare în câmp. Aici se ardeau cabluri electrice, anvelope uzate şi alte tipuri de deşeuri, formând nori de fum dens. A fost necesară intervenţia a trei autospeciale de pompieri pentru stingerea incendiilor.

„Pentru astfel de fapte, comise în mod deliberat, nu trebuie să existe clemenţă, iar persoanele reţinute riscă, alături de complicii lor, pe lângă amenzile primite, să plătească cu libertatea. Vom continua aceste acţiuni seară de seară, week-end de week-end, până se va înţelege foarte clar că nu ne jucăm cu sănătatea noastră. Îi felicit pe toţi participanţii de la acţiunea de astăzi şi le mulţumesc pentru riscurile pe care şi le asumă zi de zi, în lupta cu mafia arderilor ilegale”, a declarat ministrul Tánczos Barna.

author avatar
Alina Costache
184 afisari

1 COMENTARIU

  1. Mai bine le-ai mari salariile de mizerie,ca de „Gazeta de perete ” sunt satui. Se stie ca nu te doare gura sa-i tot feliciti. Si mai intreaba-i pe procurori,ce-or mai face dosarele alea multele, au primit ceva indicatii ? Cum dela cine,dela ai vostri cei care patroneaza mafia gunoaielror.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger