AcasăNewsComasarea are un tap ispasitor: Traian Igas

Comasarea are un tap ispasitor: Traian Igas

GHINIONIST. Traian Igas va plati oalele sparte de democrat-liberali

Ca sa-si mai spele cat de cat rusinea  pricinuita de esecul rasunator inregistrat cu legea privind comasarea alegerilor, democrat-liberalii planuiesc sacrificarea ministrului de Interne, Traian Igas.

GHINIONIST. Traian Igas va plati oalele sparte de democrat-liberali

Dupa ce Curtea Constitutionala a desfiintat practic legea prin care erau comasate alegerile, pedelistii incearca acum sa dreaga busuiocul. Ca sa inchida gura adversarilor, liderii PDL s-au gandit sa arunce toata vina asupra ministrului Traian Igas. Informatia a fost confirmata de Sulfina Barbu, care a precizat ca, in cadrul BPN, se va discuta despre cine este responsabil de esecul comasarii alegerilor. In cap de lista, Barbu l-a pus deja pe Igas, mentionand ca initiativa legislativa a apartinut ministerului pastorit de acesta.

Alegerile generale, un mister

Odata gasit vinovatul de serviciu, mai trebuie rezolvata problema organizarii alegerilor.  Daca in ceea ce priveste localele situatia este cat de cat clara, acestea urmand sa se desfasoare la termen, cu generalele lucrurile se complica un pic. Si asta pentru ca, pe de o parte, Opozitia viseaza la anticipate, care ar trebui organizate pana in iunie, in timp ce Puterea spera sa impinga alegerile pana spre sfarsitul lui 2012, daca nu chiar inceputul lui 2013. Potrivit unor surse politice, varianta cu 2013 a fost propusa de Traian Basescu insusi, care spera sa aiba timp suficient la dispozitie sa recastige increderea electoratului.

[poll id=”191″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
511 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ma opun categoric demiterii lui Traian Igas. Este singurul roman neaos care a inventat o limba romana paralela cu limba romana. Mai nou, de la el am aflat ca nicio localitate nu a fost „vadita” de energie electrica.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger