AcasăNewsComandantul NATO din Afganistan a ravnit si el la „bucatica” lui Petraeus...

Comandantul NATO din Afganistan a ravnit si el la „bucatica” lui Petraeus

Caracatita sexuala care l-a prins pe seful CIA, generalul David Petraeus, a mai facut o victima. Comandantul NATO din Afganistan avea si el o draguta, tocmai aia care l-a dat in gat pe Petraeus!

Jill, sotul ei, Scott, si familia Petraeus, la o petrecere, inainte ca Paula (foto jos) sa-i scrie sa stea departe de „tipul ei”!

FBI este in posesia a 30.000 de pagini de emailuri schimbate intre generalul John Allen si Jill Kelley, „gospodina” care, speriata de mesajele de amenintare ale amantei generalului Petraeus, a parat-o la FBI.

Noaptea generalilor si sotii de… doctori

Paula

Armata americana se confrunta cu un scandal de nedescris. Un fel de atac al „gospodinelor” asupra celor mai capabili generali ai SUA, plini de decoratii de pe fronturi, dar si de frustrari sexuale. Ca de-aia umbla un sfat pentru Pentagon pe toate retelele de socializare: „Mai duceti-i pe astia si la „trageri”! Ca sa nu spunem direct „la curve”! Paula Kranz Broadwell, amanta care-i umbla in pantaloni, dar si in emailuri, generalului Petraeus, este casatorita cu un doctor si este mama a doi copii. Jill Kelley, ce sa vezi? E maritata cu un doctor si este mama a trei copii! Iar in timpul liber, schimba si cate 30 de mesaje pe zi cu generalul Allen.

„Capcana cu miere” a prins si un ofiter FBI

Ceea ce le deosebeste este faptul ca Paula a reusit sa patrunda mai adanc in cercul lui Petraeus decat Jill in cel al generalului Allen. Pentru serviciile secrete, ce au facut cele doua doamne se numeste „capcana cu miere”. Conotatiile tin de spionaj si sunt cateva intrebari care trebuie sa-si gaseasca raspuns: ce serviciu intern sau extern le recrutase, care le era misiunea, de spionaj sau de denigrare a generalilor etc?! Interesant, cele doua s-au obstructionat pana intr-atat, incat Jill a reclamat-o pe Paula la FBI. Ofiterul care s-a ocupat initial de caz a cazut si el in „capcana cu miere”, sfarsind prin a-i trimite lui Jill poze cu el gol de la brau in sus! Acum e anchetat. Jill, 37 de ani, este de origine libaneza maronita. Ceea ce n-a contat pana acum!

author avatar
Adina Mutar
431 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger