AcasăNewsColonelul care a ridicat licența stației GPL de la Crevedia a murit!...

Colonelul care a ridicat licența stației GPL de la Crevedia a murit! Accident bizar, la poligon

Bogdan Georgian Pușcoi a fost colonel în cadrul Inspectoratului pentru situații de Urgență Basarab I Dâmbovița, șef al Serviciului de Prevenire.

Bogdan Georgian Puşcoi, fost şef în cadrul ISU Dâmboviţa şi ofiţerul care a ridicat autorizaţia staţiei GPL din Crevedia în anul 2020, a murit în condiţii suspecte, în poligonul unde participa la anumite exerciţii.

Aşadar, a murit fulgerător în timpul unor antrenamente în poligon.

Bogdan Puşcoi făcea şcoala moto

Bogdan Puşcoi făcea şcoala moto, iar ieri se afla împreună cu instructorul său pe motocicletă când, la un moment dat, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în plin într-un zid.

„Din primele date, se pare că un bărbat de 50 de ani, care s-ar fi deplasat pe motocicletă alături de un alt bărbat de 60 de ani, s-ar fi izbit de zidul unui gard.

Din nefericire, s-a constatat decesul bărbatului de 50 de ani, celeilalte persoane fiindu-i acordate îngrijiri medicale”, a arătat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa într-un comunicat.

Cine a fost Bogdan Georgian Pușcoi?

Bogdan Georgian Pușcoi a fost colonel în cadrul Inspectoratului pentru situații de Urgență Basarab I Dâmbovița, șef al Serviciului de Prevenire.

Apropiații săi au declarat că Bogdan Georgian Pușcoi a fost cel care le-a ridicat autorizația celor cu depozitul GPL de la Crevedia.

„E cel care le-a ridicat autorizația celor de la Crevedia. Datorită lui, pompierii sunt acoperiți în acte acum. El a făcut documentele ca la carte”, a declarat presei locale soția fostului colonel ISU.

Soţia fostului şef din ISU Dâmboviţa a anunţat, astăzi, printr-o postare pe Facebook, că soţul său va fi înmormântat marţi, 5 septembrie 2023.

author avatar
Andrei Ștefan
1.203 afisari

22 COMENTARII

    • Moartea unui om nu rezolvă problema sistemului. Cred ca nici măcar animalele nu se bucură de moartea altcuiva…

      • Daca nu se pensiona, nu murea. L-a apucat sporturile extreme la pensie, iti dai seama ce relatie deteriorata avea cu familia. Eu daca maine anunt ca vreau cat. A si un motor, trebuie sa bag divort si mama face infarct. Si ce e viata unui om, atarna mereu de un fir de ata.

          • Bai k k tule securist cu ochi si motz de hohol, a murit exact omul care le-a luat pe buna dreptate autorizatia de functionare a mafiotilor alora criminali de la crevedia si tu ii dai cu pensia speciala?alex, F U T U-TI MORTII MA-TII DE J A V R A SECU RISTA CU MA-TA CU TOT! Ce, ai primit ordin pe unitate sa-l denigrezi pe singurul om care si-a onorat uniforma si si-a facut meseria in mod corect? Tu si cu familia ta de securisti trebuia sa muriti in, chinuri nu el si nu cei de la crevedia. Daca si politia si magistratii cu pensii speciale isi faceau datoria si ii arestau pe ticalosii aia , nu se intampla tragedia si astazi oamenii traiau in casele lor! BOULE!

        • ROMANIA TARTORULUI IOHANNIS SI GUVERNULUI LUI ESTE ACEEASI CA PE TIMPUL LUI CEAUSESCU . NIMENI NU INDRAZNESTE SA CRITICE SAU SA DEZVALUIE HOTIILE SI ILEGALITATILE FACUTE DE ACESTI IMPOSTORI AJUNSI LA PUTERE

          ROMANIA HOTILOR COALITIZATI , ANALFABETI DOCTORANZI , SI IMPOSTORI CE SE DESEMNEAZA INTRE EI IN FUNCTIILE DORITE

          ROMANIA CU O DEMOCRATIE SOVIETICA . MAI RAU CA PE TIMPUL CELUI MAI IUBIT CONDUCATOR SI CU TOVARASA LUI PROFESOR DOCTOR INGINER DE RENUME INTERNATIONAL

          NIMENI NU CHITAIE NIMIC ! DICTATURA IN TOATA REGULA

        • Pe bune ,dar tu esti un imbecil cum rar mi – a fost dat să văd, ești cap de cretă ,nu mai posta nărodule ,ca esti penibil

    • Mah boule a murit taman ala care a incercat sa-i inchida pe criminalii aia de la crevedia. Ai baut apa la pisici, ce-ai?

      • Sunteti vai de capul vostru! Eu ma duc maine la munca si imi fac meseria, fisa postului si am clienti. Ce mortii ma-sii facea in plus, mortul de mai sus? venea cu bani de acasa,???

        • Ce facea? Era martorul – CHEIE (stii ce-i aia mah boule?) in dosarul exploziei de la Crevedia bai javra securista mincinoasa si denigratoare. Adica stia si avea toate dovezile cu privire la cei vinovati de explozie si conexiunile la nivel inalt (adica sefii tai postac puturos) pe care acestia le aveau si a caror coruptie in fomra continua si agravata a determinat producerea evenimentului in care au fost dislocati, mutilati cumplit respectiv isi vor pierde/si-au pierdut viata in chinuri groaznice o multime de oameni, inca (din nefericire) cetateni ai statului roman criminal securist. ASTA FACEA! BOULE!
          Si voi l-ati asasinat ca sa nu faca dezvaluiri iar acum incercati sa musamalizati asasinatul prin aruncarea lui in derizoriu. Blestemat sa fii cu toata familia ta!

  1. 🔴Moartea subită a unui martor cheie chiar în timpul cercetărilor ESTE FOARTE SUSPECTĂ❗
    Eliminarea martorilor se face în extremis, abia după ce se epuizează toate variantele de șantaj…
    Așadar Omul nu a cedat șantajului !
    Asta e clar!
    Cine se temea de ce știa martorul?
    Din poziția sa de fost cogeamite colonelul, fost șef isu din cloaca centrală, cu siguranță știa bine mârlăniile din sistem până la vârf.
    Ghici care vârf?
    Foarte suspectă este și însăși „ieșirea” la pensie taman după ridicarea autorizației gpl crevedia.

    • Nu mai mancatz kacat cu polonicul. Moartea fraierului a fost din cauza unei miscari care se numeste ” whiskey throttle”.
      Daca nu stiti cu ce se mananca motocicleta, nu mai vorbiti de atentate si alte porcarii. Fraierul a murit din propria prostie.

      • Al dracu whiskey, acum s-a gasit sa-si faca efectul fix cand asta capatase calitatea de MARTOR CHEIE in dosar! Lasa-ma sa ghicesc exact ca Petrica Iordache care a facut infarct pe stabilopozi la Constanta in 2004, nu?

          • am cautat , instructorul ce pazea? de ce nu i-a dat peste mana? zi mai bine ca avut accelaratie electronica si i-au accelerat-o de la distanta si atunci da, este whisley throttle dar indus. nu mai zic de faza cu casca – colonel de pompieri sa nu isi puna casca si bineinteles confirmarea suprenma – dezmintirea lu arahat – cica „sa nu intram in conspiratii” pai taman cand zice cioclul asta inamovibil sa nu intrma exact atunci trebuie sa intram cu maxim de adancime

    • Cine se temea de ce știa martorul?
      Cum cine ? Doldura, Arafat, Halalai , Iohanis si toata securitatea, pardon SRI.
      Ala le-a zis clar, bine eu ies la pensie fortat acum dar daca se intampla ceva, eu nu va iert. Dau tot. Si acum astia ssi-au adus aminte de el. Ba ce facem acum? Pai ce sa facem? O mica regie. Iti dai seama la ce nivel e coruptia daca aia l-au luat direct de la lectii?

      • Și numai ei pot face regii?
        Cap pătrat și Bostanul ăla chel nu pot fi luați în cătare și trimiși la loc cu verdeață…?

  2. In functia in care se gasea, A FACUT UN RAPORT PRIN CARE A ARATAT DEFICIENTELE DIN DEPOZIT pe baza caruia INSPECTORUL SEF A RIDICAT AUTORIZATIA DE SECURTATE LA INCENDIU.
    Regretam ca nu mai traieste. Era interesant ce avea de spus. Cum ar fi de exemplu, daca a luat in calcul o plangerea penala sau daca a raportat starea de pericol la IGSU. Si se mai obisnuia o atentionare catre contravenient, cu textul „IN CAZUL PRODUCERII UNUI EVENIMENT SUNTETI DIRECT RASPUNZATOR DE CONSECINTE”. Un lucru este cat se poate de clar, dupa 2016 , daca primarul si presedintele consiliului judetean, ca sa nu mai vorbesc de prefect, ar fi vrut, acest depozit nu ar mai fi existat. Pe cei doi administratori ii asteapta multi ani de puscarie. Pacat de morti, pacat de tineretea administratorilor

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger