AcasăNewsColiziune tramvaie in Rahova. RATB: Eroarea umana - cauza accidentului, dupa o...

Coliziune tramvaie in Rahova. RATB: Eroarea umana – cauza accidentului, dupa o analiza preliminara

(foto: captura RealitateaTV)

Eroarea umana ar fi cauza producerii coliziunii celor doua tramvaie, miercuri, in zona Rahova din Capitala, potrivit analizei preminare, a anuntat purtatorul de cuvant al RATB. 18 oameni au ajuns la spital si alte persoane care primit ingrijiri medicale la locul accidentului.

(foto: captura RealitateaTV)

Primele concluzii ale anchetei au indicat ca o eroare umana ar fi provocat accidentul in care au fost implicate doua tramvaie, miercuri la pranz. „Din analiza preliminara se pare ca a fost vorba de o greseala umana. Sunt doua situatii posibile: fie in timp ce tramvaiul mergea, vatmanul din spate a schimbat macazul fara sa realizeze ca este un alt tramvai pe sine, fie, cea mai plauzibila, ca nu a fost executata corect manevra de schimbare a macazului de catre vatmanul implicat in eveniment”, a precizat purtatorul de cuvant al regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB), Brandusa Raeceanu, la RealitateaTV.

UPDATE Capitala: Doua tramvaie s-au ciocnit in zona Rahova – 18 raniti, printre care doi copii – VIDEO

Reprezentantul RATB a precizat ca saptamanal tramvaiele sunt supuse unor verificari. „Chiar aseara (marti seara – n.r.) a fost facuta revizia la macaz. Reviziile se fac saptamanal”, a declarat purtatorul de cuvant al RATB, Brandusa Raeceanu.

Doua tramvaie s-au lovit, miercuri, la intersectia Calea Rahova cu Sebastian. 18 pasageri au fost transportati la spital, iar alte cateva persoane au primit ingrijiri de la medicii de pe ambulantele sosite de urgenta la locul accidentului. Unul dintre mijloacele de transport in comun s-a rupt in doua.

738 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger