AcasăNewsColindul lui Diaconescu pentru romani: “Sa va fie rusine!”

Colindul lui Diaconescu pentru romani: “Sa va fie rusine!”

Initiativa politica surprinzatoare: Cristian Diaconescu livreaza romanilor urari de bine si mustrari la pachet.

RISCANT Inainte de a le cere voturile, Cristian Diaconescu se ratoieste la romani din prima zi a anului

Alaturi de traditionalul “La multi ani!”, liderul UNPR a gasit de cuviinta si sa certe romanii pentru ca au uitat de sarbatorirea a cinci ani de la aderarea la UE  (aderarea noastra a avut loc la 1 ianuarie 2007). “La multi ani si sa ne fie rusine!”, scrie Diaconescu pe blogul sau.

“Cu toti am uitat ce inseamna sa nu faci parte din familia tarilor europene, am uitat ca mentinerea noastra la masa tarilor civilizate ale Europei este un efort continuu, am uitat, deopotriva media si cel mai grav, am uitat noi politicienii”, continua uneperistul, in acelasi ton acuzator. Diaconescu adauga si ca ar fi vrut sa nu fie obligat de “propria revoltă” să debuteze in 2012 postarile pe blog si incheie apreciind ca romanii nu reusesc sa invete nimic din istorie, fie ea de data recenta sau mai indepartata.

author avatar
Simona Badulescu
1.023 afisari

24 COMENTARII

  1. cata dreptate ai dle, dar si tie iti suna asta. Hai sa vedem de ce. Oare pt vca sotia ta ( desi nu a intrat in puscarie) a delapidat sume imense in calitatea ei de director de banca? Atunci sa iti fie rusine1 apoi ca inca mai esti pe functii desi in acest caz te salvezi divortand si inca arunci matza moarta in ograda altuia. apoi pt ca est ajuns unde stai cocotat numai pe furt de energii de la cei ce aveau, ca ma-ta si tac-tu cu tot neamul tau si al nevesti-tii nu aveau foaita de tiganusi. Ce cauti prin jurnale hotoi si bagabont delicvent fara perdea?

  2. Diaconescule, daca s-ar publica o lista cu romanii care nu mai au chef de Europa dumitale cred ca ti-ai reveni din betia politicii degeaba. Am sa votez UNPR-ul tau, traseistule, cand ai sa iti ceri scuze.

    • Daca aceiasi romani ar gasi cu ce sa inlocuiasca Europa atunci ar fi ceva de capul listei tale, pentru ca cei care mai si gandesc stiu ca de unul singur nu se poate. Deci tu cu ce ai inlocui Europa? Daca nu ai un raspuns mai bine taci sau macar nu-l mai jigni pe Diaconescu.

    • E traseist pentru ca a fost aruncat ca o masea stricata desi nu merita? Tu nu ai fi facut la fel ca el? Hai fii sincer.

  3. sa-ti fie tie rusine in primul rand daca te simti cu musca pe caciula

    Diaconescule imi este sila sa mai ascult un tradator si un demagog.
    Ati racolat la partidul tomberon foarte multi analfabeti care nici macar nu stiu ce reprezinta UNPR

  4. acest individ cu fata de pussy plinge este ungunoi, el zice ca este diplomat[-muca puca] E urez lui si familiei lui viata scurta si multa m*** in europa pe mine nu m-a intereseaza europa lo care m-a fura.

  5. un nimic mare pt.mine esti si Romani fraieri care va voteaza ! VOI SUNTETI TAGMA JEFUITORILOR.

  6. ..un jeg ordinar ca si ceilalti din partidul marioneta…sa v-o traga romanii…!!!

  7. trasdatori sunt numai cei care pleaca, sau,si cei care vin ? Nemernicia este la ea acasa in mintea unora !

  8. Cu toti am uitat ce inseamna sa nu faci parte din familia tarilor europene … n-am uitat, cum sa uitam. Castigam mai bine, aveam onoare, demnitate, productie interna, export, suveranitate, optimism, planuri de viitor, nu stiam ce-i aia criza. A, sigur, te aveam si pe tine, care amenintai cu demisia din PSD daca nu o salveaza pe hoata de nevasta-ta de la eximbank, il aveam si pe oprea care facea tranzactii imobiliare dubioase, si asa mai departe. Ce mizerabili, mai vor sa fie votati, … la munca bai borfasilor.

  9. uite la gunoaiele din PSD cum sar la gatul lui Diaconescu , ei care sunt tata hotilor.La zdup cu voi cacanarilor.

  10. Tie sa iti fie rusine si intregii clase politice. Ce ne-a adus noua intrarea in UE. Numai belele, asa ca diaconescule(sau traseistu-le) lsa-ne. Europa da cu o mana si ia cu10. Ne-am saturat.Mai nou UE este condusa de Germania. Asta nu va spune nimic? Nu ati mai auzit aceata „poveste”?. Acum nu se mai numeste fascism, are alt nume, dar acelas obiectiv.

  11. Fie ca supara pe multi, atitudinea lui Diaconescu este cat se poate de fireasca. Comentariile negative la adresa acestui politician de exceptie care stie foarte bine ce spune, sunt de prisos. Personal il stimez foarte mult.

  12. Draga Simona, deontologia de ziarist nu da voie nimanui sa deformeze prin preluare a unor mesaje chiar daca unele nu ne plac. In cazul de fata, Cristian Diaconescu pe blogul persoanl a folosit fraza „sa ne fie rusine” si nu asa cum apare in titlul articolului.

    • Draga Madi traiesti in Romania unde bunul simt nu mai e de mult sport national, de vreo 23 de ani, atunci cand multi dintre cei care fac presa in Romania nu implinisera nici macar varsta de scolarizare. Apoi asa e in noua formula magica a media. Titlul sa atraga, chiar daca e mincinos pentru ca se observa din articol ca derapajul initial „sa va fie” este inlocuit pe parcurs cu „sa ne fie”. Sper totusi sa fie o greseala in titlu si sa nu fie ceva rautacios. Altfel Diaconescu are dreptate, si nu cred ca se ia de romani in general ci in primul rand de colegii sai politicieni si apoi de presa.

    • Nu sunt de acord nici cu tine MADI. Diaconescu a fost diplomat. Nu trebuia folosita expresia „sa ne fie rusine” ci sa „LE” fie rusine. Ei nu si-au amintit, el, Diaconescu, da.

  13. Probabil ca viata politica din Romania ar fi aratat putin mai bine daca toti politicienii s-ar comporta precum Cristian Diaconescu.

  14. Primiti cu colindul? Domn, Domn Diaconescu sa-naltam in fotoliul de ministru al externelor!

  15. Adevarul este ca Diaconescu este cel mai in masura sa ocupe aceasta functie. Este un diplomat cu mare experienta si ar face treaba buna pentru romani. Sa speram ca va avea sansa sa demonstreze ce poate!

  16. Diaconescu se destainuie si spune ca ar fi vrut sa nu fie obligat de “propria revoltă” să debuteze in 2012 postarile pe blog, dar fara aceste actiuni personale romanii nu reusesc sa invete nimic din istorie, fie ea de data recenta sau mai indepartata. Bravo domnule Diaconescu!

  17. Diaconescu trebuia de mult numit in aceasta functie. Este cel mai competent pe politica externa. Nu inteleg de ce se tergiverseaza aceasta situatie. Ministrul actual ar trebui sa crape de rusine in urma acestei situatii jenante in care el ar fi trebuit sa faca ceva.

  18. PSD a pierdut odata cu infiintarea UNPR oameni precum Diaconescu,Sarbu,Oprea,organizatii,
    parlamentari si inca ceva,a pierdut statutul de partid unic pe zona de stanga si centru stanga din Romania. In realitate, aceasta este cea mai grea pierdere cu care PSD nu se poate impaca pentru ca PSD are vocatie de partid unic.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger