AcasăNewsColindător înjunghiat în spate de gazdă, în seara de Crăciun. De la...

Colindător înjunghiat în spate de gazdă, în seara de Crăciun. De la ce a pornit conflictul

politia

Un tânăr din județul Brăila, care se afla la colindat în ziua de Crăciun, a fost înjunghiat cu cuțitul în spate de o femeie, gazda casei.

S-a întâmplat în comuna Racovița, pe fondul consumului de alcool.

Gazda i-a înfipt un cuțit în spate

Tânărul fusese invitat în casă pentru a fi cinstit cu un pahar de vin, dar acolo lucrurile au degenerat, a izbucnit o ceartă între el și proprietar, iar concubina gazdei a luat un cuțit și i l-a înfipt în spatele colindătorului, potrivit debraila.ro.

Acesta a reușit totuși să sune la 112 și să solicite ajutor de urgență, fiind dus cu ambulanța la spital. Totul s-a întâmplat pe 25 decembrie, în jurul orei 21:45, în comuna Racovița.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

Tot de Crăciun, poliţiştii Poliţiei Oraşului Dăbuleni au fost sesizaţi prin apel la 112, de o femeie în vârstă de 50 de ani, din comuna Călăraşi, cu privire la faptul că vecinul său, de 57 de ani, este decedat în locuinţă. Acesta a murit înjunghiat.

author avatar
Andreea Vlad
429 afisari
Zenville

Ultimele știri

Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor

Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic de medicii Spitalului „Foișor” din București, unde este internat actorul în vârstă de 88 de ani. Starea sa...

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...
proger