AcasăNews"Colet suspect" intr-un tren de metrou. Statia Berceni, evacuata

„Colet suspect” intr-un tren de metrou. Statia Berceni, evacuata

Un bagaj abandonat a pus in alerta reprezentantii Metrorex, care au dispus, pana la lamurirea situatiei, evacuarea unei statii de pe raza sectorului 4.

Pe langa anuntul difuzat in statiile de metrou, cum ca, din cauza unui colet abandonat, statia Berceni a fost inchisa, iar trenurile de metrou „se limiteaza” la statia Dimitrie Leonida, precizari pe aceasta tema au fost facute, din directia Metrorex, si printr-un scurt comunicat.

Din care rezulta faptul ca situatia a fost sesizata unui mecanic de metrou la ora 8 si 44 de minute, caruia calatorii l-au informat despre „existenta unui colet suspect”. In mod firesc, reprezentantii companiei care asigura transportul in comun in subteran au luat primele masuri. „Din motive de securitate, a fost evacuata statia Berceni. Trenurile vor circula numai pana in statia Dimitrie Leonida”, au subliniat reprezentantii Metrorex, care adauga faptul ca, inainte de a anunta specialistii in interventii de acest gen, s-a dispus ca „trenul in care s-a aflat coletul a fost garat pe o linie de rezerva din aceeasi statie”.

Ramane de vazut ce anume se va descoperi in urma verificarilor in acest caz.

author avatar
Cristina Stefan
294 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger